Našla sam 4 mačeta na ulici, a ne znam šta da im radim niti kome da ih dam. Ja nisam u mogućnosti da ih čuvam imam već dovoljno mačaka, a ne znam kome da sw obratim za pomoć.Neko savet??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne želi niko svakog kog sam pitala ne želi da ih uzme...Ne znam. Mozda vidis jel hoce neko u tvojoj porodici, pq
Ali ko zna da li bi se neko i javio da ih uzme, a i kada oni su mali imaju oko 2 meseca možda, a ja ne mogu još dugo da ih čuvam već sam udomila jednu mačku sa mačićima i to mi je stvarnk dostastavi i u male oglase tipa kupujem prodajem, fb grupe za zivotinje, kontaktiraj udruzenja za zivotinje da ti pomognu oko oglasavanja i kod njih...
Uuuh, ne znam ondane želi niko svakog kog sam pitala ne želi da ih uzme...
U teskoj si situacijiUuuh, ne znam onda
Mozda nekog sa sela da pitas
Znamm, a stalno mnjauču ne može nekada ni da se spava. Da li postoji neka organizacija u Nišu ili okolini da uzima mačiće ili tako nešto dok im se ne nadje dom??U teskoj si situaciji
Nazovi ove i pitaj Udruženje ZooPlanet NišZnamm, a stalno mnjauču ne može nekada ni da se spava. Da li postoji neka organizacija u Nišu ili okolini da uzima mačiće ili tako nešto dok im se ne nadje dom??
U redu sada ću pozvatii, Hvala naa pomoći