Nasilnicko ponasanje u saobracaju

Pazite se Cigana ima tih prevaranata koji skoce na auto da bi izvukli pare, evo juce se desilo blizu mene jedan isao biciklom i vozio bez ruku, covek je izlazio sa radnog mesta i lepo parkirao auto a ovaj mu namerno zakacio retrovizor i satro pao, posle koliko sam video dolazila policija kao da se ubistvo desilo. kako ih nije sramota, bagra.

Poslednja izmena:
I kada ga uvate da laže puste ga. Jednom ja stajao u u masarikovoj bila kolona i mi se polako pomerali ka kneza miloša. Šiptar sa mobilnim kao priča i prolazi između automobila, ja ga zakačim ćoškom branika. On počeo da urla da sam ga udaruo na pešačkom (ja na sred ulice pešačji na 150m) ispred i iza automobili. Sreća tu bio pandur pa ga oterao ko pseto a bili i svedoci u automobilima iza mene.

Ganci je bio pandur prema tome ne treba generalizovati sve 🤗

I kada ga uvate da laže puste ga. Jednom ja stajao u u masarikovoj bila kolona i mi se polako pomerali ka kneza miloša. Šiptar sa mobilnim kao priča i prolazi između automobila, ja ga zakačim ćoškom branika. On počeo da urla da sam ga udaruo na pešačkom (ja na sred ulice pešačji na 150m) ispred i iza automobili. Sreća tu bio pandur pa ga oterao ko pseto a bili i svedoci u automobilima iza mene.

Ne treba naravno ali zbog ovakvih morona ih ljudi ne vole.

Код мене у максију је један млади Цига месар... Сви остали заједно му нису до колена. Брз, прецизан, љубазан... Шта ћеш више?

Back