gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Eno ga Milan Gutović...zasmejava oko sebe, a nikad se ne nasmeje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad čovek oseti da gubi nekoga ili misli da ga poseduje, počinju zakane odnosno pretnje sa ciljem da se ta osoba zadrži,to može da eskalira i dovede do fizičkog i psihičkog nasilja.
Kakav je to profil nasilnika,posesivca ili koji su znakovi
-traži opravdanje za svaki tvoj banalan izlazak
-stalno je sumnjičav
-proverava te i ispituje
prigovara ti za "preteranu šminku" i odeću
Žene ,da li ste bili u ovakvoj vezi i da li prepoznajete znakove?
Muškarci,kako gledate na nasilje u vezi i posle završetka veze?
Kad čovek oseti da gubi nekoga ili misli da ga poseduje, počinju zakane odnosno pretnje sa ciljem da se ta osoba zadrži,to može da eskalira i dovede do fizičkog i psihičkog nasilja.
-stalno je sumnjičav
-proverava te i ispitujeŽene ,da li ste bili u ovakvoj vezi i da li prepoznajete znakove?
Најдуховитији људи и највећи "забављачи" света најчешће нису оптимисти.
Али ја нисам писала о томе. И нисам рекла да су недуховити људи обавезно насилни, али да насилни нису духовити.
Е сад, и моји критеријуми што се тиче духовитости су врло високи...
kako da pomažeš nekome ako osećaš da je tvoj psihički i fizički integritet ugrožen? možeš da pokušaš, ako ti je već stalo do nekoga, ali strah čini svoje...Jeste linija manjeg otpora,možda se može pomoći, no da li smo spremni biti žrtve dok se on/ona ne izleči.
kako da pomažeš nekome ako osećaš da je tvoj psihički i fizički integritet ugrožen? možeš da pokušaš, ako ti je već stalo do nekoga, ali strah čini svoje...
A sta ce joj sad raspali matori debeli bivsi narkoman?
Izborila se ona za lovu.![]()
kad muskarac oseti slabost kod zene { takav tip muskog } nagrne kao zivotinja za prevlast...
.da nadjem taj centar u sebi..ravnotezu gde sam nepovrediva...
he,he...ima nešto i u ljubavi...pogledaj dokumentarac
-stalno je sumnjičav
-proverava te i ispituje
karaju se Mujo i Fata nekoliko sati i Mujo nikako da svrsi...Mujo sav iznerviran, sidje sa Fate, sedne na ivicu kreveta, zapali cigaretu i kaze : Koga da se setim u p.m....?
moj bivsi decko je bio skoro nezainteresovan, njemu je godilo da svi vide zivu lutku pored njega.
Medjutim, on je mene stalno provocirao i flertovao sa drugim zenama.
Pokusavala sam da kuliram koliko mi je to moja narav dozvoljavala.
Sada se vidjam sa deckom s kojim sam za sada u prijateljskim odnosima, ali on me vec nervira svojom pricom da mu smeta kako se sminkam , da mu ne odgovara moje drustvo , to mi naravno smeta, ali kako da naletim na nekog normalnog decka.![]()
pa da budemo ljubomorni na Mari, neka, lepa je i bez slikea kako se ti to šminkaš?
baci neku fotku da vidimo![]()
Sada se vidjam sa deckom s kojim sam za sada u prijateljskim odnosima, ali on me vec nervira svojom pricom da mu smeta kako se sminkam , da mu ne odgovara moje drustvo , to mi naravno smeta, ali kako da naletim na nekog normalnog decka.![]()
A to ti je jedan od simptomaimala sam takvog,de zasto si se toliko nasminkala sad te gledaju
zašto si sakupila kosu otvara ti se lice
ti si kriva sto te onaj gleda
i bezbroj drugih priča da ne nabrajam...
Zato je ostao sam..
-stalno je sumnjičav
-proverava te i ispituje