nasilna smrt

Evo moje karte. Gledala sam sebi, odnosno jednom sam slucajno opazila da ce mi krajem marta 2017 biti jako losi tranziti, meni ovo lici na smrt, cini mi s eda imam predispoziciju za saobracajku, ali s obzirom na saturna u cetvrtoj kuci i plutona i njegove aspekte, a s obzirom da i znam prirodu svog posla ako s euopste time budem bavila, moguce je da to bude nesto u nekoj katastrofi (kolektivna nesreca zbog prirodnih uslova). Mozda gresim, ali nije mi jasno saturn u 4 bi mi doneo dug zivot, ali taj saturn skoro da i nema neke aspekte.
UltimaN ako mozes pogledaj ove trenzite za 31 mart, pa mi kazi, ako nisam ja u pitanju ko je? Jer meni sve lici na neku nesrecu u tom preiodu, uzela sam 31 mart zbog poklapanja plutona sa mesecom i urana sa suncem.

HITNO mi treba pomoc. Postoji jedan tip koji mi preti,bratu i meni, i nazalost, postoje mnogi dokazi daon to moze da uradi,sto zbog ''drustva'' u kome se krece,sto je i sam robijas i mentalno..nestabilan,ima drugova na pretek,pokazao je vise puta da je u stanju gore da urad i...i. Zanima me da li vidite u mojoj karti neku nasilnu smrt,pre svega se plasim za brata...Unapred hvala :)

http://i212.photobucket.com/albums/cc312/Arijanna/MYASTRO.gif

Poslednja izmena:
flpflp - sto ti lepo ne udesis da taj dan jednostavno prepavas u svome krevetu.
Kazu da se mirom mogu losi aspekti prevazici, samo tada "nesto" tera osobu bas da ide gde ne treba i da radi sta ne treba - tome se mora odupeti.

onaona pa to bi mozda bilo malo duze od tog jednog dana, mars bi s eblizio opoziciji s auranom sunce opoziciji sa plutonom i natalnim suncem, a saturn sve blizi kvadratu sa samim sobom.
Izgleda da nema pomoci, ovde je neko rekao da je Milekic probao neku zamenu energije (ne znam sta je to), ali mu niej uspelo, tek sto bi meni. Tako da vidim da mi nije ostalo bas mnogo godina. Ali kao sto uvek kazem nada je poslednje i najvece zlo koje ostaje.

flpflp - neće se ništa desiti na taj dan. Na tvog natalnog Marsa nema jakih aspekata a ni jedna planeta nije na nekom uglu. I opet da kažem - nemojte se toliko plašiti Urana, Neptuna i Plutona, nisu oni toliko uticajni...

flpflo, prouci jos jednom svoju natalnu kartu - lepo G. Milekic kaze da nema toga sto se moze dogoditi ukoliko to nije naznaceno na natalnoj karti.
Meni se cini da bi 7 dana totalnog mirovanja (bez izlaska iz stana i voznje) bilo sasvim dovoljno jer ovde vise nisu u pitanju samo aspekti vec i tvoje duboko uverenje da ce ti se nesto strasno dogodoti - a psiha je pavo cudo!

Zato razresi sama te dane unapred (tako sto ces resiti da sasvim mirujes ) - tada jedino ne mozes uticati na visu silu kao sto je zemljotres, daleko bilo, a to moze uvek da se dogodi.
Prosto donesi nekakvu odluku toga tipa (ili nesto drugon ako smislis, ali nesto obavezno reshi i odluci) i nastavi da zivis sasvim normalno jer si preduzela mere zastite a na raskrsnicama zivota se mi cesto nalazimo a da toga nismo niti svesni.

Hvala vam oboma :)
Najbolje je za mene da ne mislim o tome, bezveze je vise da se opterecujem, a sto s etice mirovanja mislim da to ima smisla, jer sam primetila da kad su mi losi aspekti sve bih drugacije resila ili uradila da sam bila mirnija.

Joj, pa ja tako malo proucavala svoju kartu....UltimaN reci sta mislis o tome-znam da si rekao da je program koji ti koristis drugaciji od karte koju sam ja postavila (po meni je Saturn u 8 po tvom u 9), posto mi je Uran na kraju 10-te kuce, to se smatra da je u 11, a to znaci-, "razlog tome je pre svega u Uranovoj samoodnosnoj prirodi, koja tu ulogu odigrava na negativan način kada je u lošim aspektima, navodeći osobu na samodestrukciju"-da cu ja izvrsiti samoubistvo??? Tanka linija izmedju genija i ludila, i kao najlosiji aspekat Urana, ce me dovesti do samodestrukcije-ili taj mali procenat nam dat gde koristimo slobodnu volje. Pa ja sada ne mislim da bih ja ikada mogla dici ruku na sebe. Ali strasno je to sto mi se baka obesila kada sam imala 2 godine.
Molim vas vidite pa mi recite?

Ja se ne bih brinuo zbog tvog Urana iz sledećih razloga:
11-a kuća mu je prirodna vladavina
Nalazi se blizu svoje egzaltacije
Nema ni jedan jak loš aspekt (najbliži je kvadrat sa Jupiterom koji je širok skoro 6 stepeni)
Jedini dobar aspekt koji ima je sa Suncem (jes da je i on oko 5 stepeni)

Inače samoubistvo je jako treško videti... Ne mislim da je Uran sam po sebi sklon samoubistvu. Za to treba pre svega gledati aspekte vladara 12-e i 4-e. Ako su oni loše položeni, pa u lošim aspektima sa Marsom ili Plutonom pa čak i sa Neptunom ili Uranom.

Što se tiče tvoje bake, da se ne ponavljam ali i za to je odgovorna konjunkcija Merkura i Jupitera. 7-a kuća predstavlja baku. Vladar sedme je Merkur koji je u konjunkciji sa vladarem prve - s tim što je taj Merkur vladar i njene 12-e kuće i na njenom asc ima Veneru koja je vladar 4-e. Ta Venera nema aspekta i nalazi se na fiksnoj zvezdi Betelgeuse i takođe je pod vladavinom Merkura.

I tebi je Jupiter vladar prve i 12-e ali je u sekstilu sa vladarem 4-e tako da ipak mislim da ti nećeš dići ruku na sebe.

Ja se ne bih brinuo zbog tvog Urana iz sledećih razloga:
11-a kuća mu je prirodna vladavina
Nalazi se blizu svoje egzaltacije
Nema ni jedan jak loš aspekt (najbliži je kvadrat sa Jupiterom koji je širok skoro 6 stepeni)
Jedini dobar aspekt koji ima je sa Suncem (jes da je i on oko 5 stepeni)

Inače samoubistvo je jako treško videti... Ne mislim da je Uran sam po sebi sklon samoubistvu. Za to treba pre svega gledati aspekte vladara 12-e i 4-e. Ako su oni loše položeni, pa u lošim aspektima sa Marsom ili Plutonom pa čak i sa Neptunom ili Uranom.

Što se tiče tvoje bake, da se ne ponavljam ali i za to je odgovorna konjunkcija Merkura i Jupitera. 7-a kuća predstavlja baku. Vladar sedme je Merkur koji je u konjunkciji sa vladarem prve - s tim što je taj Merkur vladar i njene 12-e kuće i na njenom asc ima Veneru koja je vladar 4-e. Ta Venera nema aspekta i nalazi se na fiksnoj zvezdi Betelgeuse i takođe je pod vladavinom Merkura.

I tebi je Jupiter vladar prve i 12-e ali je u sekstilu sa vladarem 4-e tako da ipak mislim da ti nećeš dići ruku na sebe.

Da, nikada ne bih u zivotu pomislila da uradim tako nesto, ali zivot nam svasta nosi...Veoma si iscrpan i znas materijal, bilo bi super da mozemo u skolicu kod tebe :)
Ali gledam i imam stvarno losih aspekata i ne bas najlepsu kartu :( to me cini tuznom, mislila sam da mi je zivot sasvim ok do skoro (sve je borba pa me neki drugi padovi nisu nesto posebno brinuli). Razmisljala sam pre neki dan o ljudima kao Tina Turner, 68, uspesni, zdravi, naizgled perfektan zivot-bilo bi interesantno zapoceti tu temu i nekako naci njenu ili sl. kartu i videti kakva je-ili bar deo o zdravlju...eto neka mala misao. Hvala ti UltimaN super ko i uvek :bye:

u natalnoj karti E.Hemingveja je jasno naznaceno da je zavrsio zivot samoubistvom.
Ali, ne pokazuje uvek tako jasno, to je problem.

Ovde imas pravo.

Nije bas dobro da se svakom vidi, kako ce zavrsiti. Posebno ne, ako neki Astrolog to vidi kod nekog svojega: deteta, sestre, brata ili roditelja. Ljudi koji se ne bave Astrologijom o tome ne brinu mnogo. To je njihova prednost.

U tom pogledu, manje znamo sretniji smo. Mene zanima iz drugih razloga, zbog mene. Drugima i tako ne bi rekla nesto tako lose, iako cemo svi jednog dana umreti. Kako: toga se ljudi boje, vise nego smrti.

Ovde moram nesto napisati, sto i nije sa podrucja Astrologije:

Jedna moja bivsa kolegica je iz znatizelje posetila (na moru, gde je radila jos kao jako mlada) zenu koja je gledala u karte. Rekla je, da i tako nista ne veruje, pa da vidi sta ce biti.

Zena joj je rekla par stvari, koje su bile tacne. Posle je rekla, da ce joj u porodici uskoro umreti starija zenska. Moja kolegica je imala bolesnu tetku i mislila je da ce ona umreti. Sa jedne strane je verovala, sa druge ne.

Posle par meseci njezina mama je dobila neku cudnu bolest i uskoro umrla.

Ova devojka nikada vise nije posetila nijedne gatare ili jasnovidke (neznam kako da ih zovem).

Sta je ovde poruka: ako nemate velikih problema a nemate drugoga posla, ne igrajte se sa sudbinom (i sa novcima)!

LP

p.s. Ja se izvinjavam, ako sam ovo vec jednom pisala.

venus, ja ne mislim da joj je majka umrla jer je ona isla kod gatare.
Ali da je bacila pare, to je tacno.

... mozda ie i Milja Regulus videla sebi da ce imati nekakva ogranicenja, ali ne verujem da je znala da ce 5 zadnih godina biti kvadriplegicar, daleko bilo. U tim predvidjanjima nije sve tako jasno, uvek je to "moze ali i ne motra" i uvek je tu sijaset uopstenih recenica koje mogu da se primene gotovo kod svih ljudi.
I kako toga coveka nije uspela da proceni? Ako nije znao tacan sat rodjenja, imao je dlanove.... od tada je ne verujem u predvidjanja......

- venus, ja ne mislim da joj je majka umrla jer je ona isla kod gatare.
Ali da je bacila pare, to je tacno. -

... mozda ie i Milja Regulus videla sebi da ce imati nekakva ogranicenja, ali ne verujem da je znala da ce 5 zadnih godina biti kvadriplegicar, daleko bilo. U tim predvidjanjima nije sve tako jasno, uvek je to "moze ali i ne motra" i uvek je tu sijaset uopstenih recenica koje mogu da se primene gotovo kod svih ljudi.
I kako toga coveka nije uspela da proceni? Ako nije znao tacan sat rodjenja, imao je dlanove.... od tada je ne verujem u predvidjanja......

onaona,

Sto se tice prvoga: nikad se ne zna, da li je netko dobar ili nije. Kada se najmanje ocekuje, bas ta osoba vidi nesto, sta je tacno.

Drugo: Milja mozda i nije videla, sta je ceka. Tesko je sam sebi videti.
Gledala je u dlan: to je istina. Tamo moras isto biti precizan (to su pre znali neki Romi), da pogodis kada ce se nesto dogoditi.

Mislim da je jako malo takvih koji znaju vreme, kada ce se nesto dogoditi.

Lep pozdrav.

venus, ja ne mislim da joj je majka umrla jer je ona isla kod gatare.
Ali da je bacila pare, to je tacno.

I bre onaona, misliš li da astrolozi bukvalno svaki momenat svoga života gledaju po horoskopu? Pa i ja sam dosta puta stupao u vezu sa devojkama sa kojima sam znao da će biti katastrofa, ali eto radio sam ono što sam ŽELEO. Da mi stoji da će da me povredi žena koju volim, pa neka povredi, šta sad. Emocije su mnogo čudna stvar, mnogi ljudi se vode upravo emocijama kroz život... Na kraju krajeva, biće kako biti mora.

Licno sam cula Milju kada je (davno) rekla da sebi uvek pravi solarni horoskom, "samoda bi znala gde da trosi energiju te godine" ... tako da ispada da su predvidjanja jako, jako teska i neprecizna.

A jednom je na trecem TV kanalu (kada ih je i bilo samo 3) Milja rekla kako ce ziveti jako dugo, neuobicajeno za ove prilike (ne citiram je, davno to bese, vec parafraziram)... a to meni kazuje da je mogla na toj "raskrsnici" na kojoj je bila onoga dana kada se posvadjala sa partnerom da skrene na jednu umesto na drugu stranu jer ne verujem da je bas sve zapisano, jeste nesto, ali mnoge stvari su nash izbor (samo je tesko znati kada si na toj raskrsnici - tu bi mozda pomogao horoskop jer zaista nas karakter i jeste nasa sudbina - to je i Milja svojim zivotom potvrdila (inace, ona je jedno vreme bila moja komsinica kada sam zivela u paviljonima na N.Bgdu, bila je mlada, ali starija od mene pa se nismo druzile

UltimaN, nije isto ako vidis da ce te devojka povrediti ili ubiti - to je ogromna razlika i sumnjam da bi tada bio nonsalantan - poenta je sto to i ne mozes jasno da vidis.
Na zalost.
pozdrav

I bre onaona, misliš li da astrolozi bukvalno svaki momenat svoga života gledaju po horoskopu? Pa i ja sam dosta puta stupao u vezu sa devojkama sa kojima sam znao da će biti katastrofa, ali eto radio sam ono što sam ŽELEO. Da mi stoji da će da me povredi žena koju volim, pa neka povredi, šta sad. Emocije su mnogo čudna stvar, mnogi ljudi se vode upravo emocijama kroz život... Na kraju krajeva, biće kako biti mora.

Ovde si u pravu. Kad bi cekali samo na sretne veze, mozda bi cekali prilicno dugo. Osim toga, ako ne iskusis nesretnu ljubav, kako ces znati sta je sretna ljubav?

Netko je rekao: iskoristi sve sto ti zivot pruza (danas), jer neznas sta te ceka sledeci dan (lil noc).

Back