Hrabrost
Sta nam to, pored ociju, nedostaje da bismo videli?
Sta nam to, pored ociju, nedostaje da bismo videli?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..................Кад је реч о ,,Школи без насиља",код нас се ради пуном паром. До душе, чини нам се што све више потенцирамо ову тему да сукоба има све више. Ипак, с обзиром колики број ученика имамо ми смо сјајни.
Сви наставници у мојој школи били су обухваћени овим семинаром Данас сам добила информацију од свог педагога да је семинар акредитован у обавезне семинаре. Наставници добијају 12, а разредне старешине 18 часова.Но, нисам се због тога јавила.
Издали смо информатор за родитеље. На последњем родитељском састанку сви учитељи и наставници родитељима су поделили ,,Информатор за родитеље".У изради овог пројекта учествовали су људи из тима, а свакако највећу улогу одиграле су наш педагог и психолог.Информатор садржи следеће теме:
1. Шта је насиље?
2.Карактеристике насиља
3.Када дете трпи насиље
4.Како препознати дете које је жртва насиља?
5.Како препознати дете које је актер насиља?
6.Како реаговати на појаву насиља?
7.Како спречити појаву насилног понашања код деце?
Onaj od koga ocekujes pomoc - drzava - ne funkcionise. Ni na jednom nivou. Slabo smo glasali.djurdja5;bt87493:Мислим да је много значајније да држава поведе рачуна у ширем смислу ``болест- насиље`` спречава превенцијом оклањања узроке ...![]()
Ма, не може то тако!Skolsko osoblje je bez ikakvih ovlascenja, ne sme da reaguje i nema kome da prijavi. Osim hitnoj pomoci.
Roditelji - svako brani svoje dete i negira mogucnost da njegov ponos maltretira vrsnjake.
Ako vidi dokaze, onda kaze: pa neka ih, decaci su, neka ojacaju.
Јао!Niko se ne jaca batinama.
Ono sto te ne ubije to te osakati.
guera;bt87496:И, она фино отишла у школу и премлатила тог малог насилника сама...![]()
Стварно?i odlezala 6 meseci u buvari.
Фуј!!!Pričala mi je prijateljica: pozovu majku jednog nasilnika i pitaju je da li zna gde je njeno dete, misleći pri tom da li je upoznata da beži sa časa i pri tome je premlatio dete u dvorištu škole, a majka odgovara: tu je kraj mene. Zgranuta razredna pita a da nemate blizance jer vaš sin je kod direktora trenutno pa vas pozivamo da dođete u školu... roditelji lažu, pokrivaju svoju deci i...šta reć...