Sta sam precutala, da me tuce, mozda to nisam, nisam odgovorila na pitanje, da, tuce me i ili cu ja da se ubijem jer psihicki ne mogu ili on. Mozda sam precutala da sam psihicki bolesna , da imam anskiozni poremecaj koji mi remeti u zadrzavanju na poslu, ili to sto sam imala nemili dogadjaj pre par meseci prosla kroz traumu abortusa, zato sto majmun hteo dete pa odjednom se predomislio i poslao me u ruke dzelata ovako bolesnu, nisu moji hteli da cuju, da je to kopile, a ja sam kurvetina od tad postala za njega i mrzi me covek bukvalno, gleda me sa mrznjom, ne znam sta da kazem, osim da sam spremna da podnesem prijavu i da nisam zasluzila da me neko bije zato sto ne mogu posao da nadjem , jer sam bolesna , jer neko ima predratno razmisljanje , kada je njegov otac polivao njegovu majku benzinom pa zapalio, tukao se sa mojim ocem, kako ovaj da ne bude od iste genetike cak je i gori, a meni su zapravo najveci probblem finansije i nemam gde da se sklonim, u mat poziciji sam, bas me briga sta ko misli, ja najbolje znam kako je i sta je. On ne gleda da ja budem srecna i nikad mu to nijr bilo na umu vec da po njemu posto sam zavrsila fakultet mlatim pare nekr velike i da njemu dajem lovu, e posto mu nisam od koristi ne mari da me vidi.