nEKA NABAVI ŠTOLJPI
...ahaaa...pa da robija za budalu ko za pravog coveka, ne isplati se to....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nEKA NABAVI ŠTOLJPI
...ahaaa...pa da robija za budalu ko za pravog coveka, ne isplati se to....
tačno, to sam iz ljute glave, ali treba ga bar prebiti
da ide krišom na kurs samoodbrane
...pa da se razuemo trebala bi da ima crni pojas da bi savladala prosecnog muskarca, a i to je pitanje, prosto su fizicki jaci, bas nesto ne znam
zenu koja je toliko fizicki jaka da moze da prebije muskarca....mozda nemom bezbolkom ii neki sok sprej u smislu da ga iznenadi i spreci da je
prebije ili sta joj vec radi....ali sam i dalje misljenja da ako nema pomoc i podrsku porodice i to nekog ko je bas autoritet i ko je sposoban da se tom
nasilniku suprodstavi, jedino resenje je da ode od njega..za pocetak sigurna kuca, a posle da se smislja sta i kako dalje....nema tu popravke...
...i to sto kazes
![]()
Misomor???? A ja mislila so... Izvini dragi... Kazes bas sam presolila? Slucajno... Eto ko bi rekao da je misomor![]()
![]()
![]()
Ti bolesnici mi nikada neće biti jasni, odakle im samo petlja da tuku žene i decu. Zar nisu svesni da ih terorisana strana može ubiti na spavanju a da ne trepne?
pa može to uvek?
može da uradi nešto i bez osvete?
ali neće verovatno
mada postoji i samoodbrana
nema
najviše mi je žao onih koje misle da NEMA IZLAZA
a uvek IMA
mora se svest podizati
Može naravno, samo kažem psihološki profil nasilnika koji diže ruku na slabije, nije mi jasan sa stanovišta terorisanog-zašto ga trpi?
pa imaš valjda materijale na tu temu ne znam, nisam baš mnogo čitala u stvari
šta ti misliš zašto?
možda nije lako, ovako spolja deluje kao izbor ali ipak su tu neke batine itd. al kao zašto nikad ništa, ne znam, možda deluje da neće imati gde da stanuje ili je on jači ili je vezana
sad one nemaju imovinu recimoali ne znam možda vole da se postave nekreativno patrijarhalno a on ih maltretira zato
ne znam
jedino da izbije tuča gde može ona da nekog povredi možda pa da izvuče deblji kraj ili drugo da bude nešto dovitljiva
izvinite ako zvučim ko kreten ako je neko imao te traume
mada ne znam možda ima i propagande nekakve
Kao neko ko se nazalost susrece sa zrtvama nasilja nikada ne preporucujem povlacenje tuzbi i sl. vec teranje nasilnika na robiju i sl.
nEKA NABAVI ŠTOLJPI
Zelela bihda mi neko objasni par stvari oko povlake tuzbe o nasilji u porodici. Prijavila sam muza da me je tukao. Policija je izasla na uvid. Lekar itd. Dobio je zabranu mesec dana na decu menw i pozive. Zelela bih da povucem tuzbu. Kako i sta treba da uradim. Kome se obratim za to. Da li se placaju neke kazne. Hvala unapred.