Nasilje od strane starijeg brata

papi987

Početnik
Poruka
1
Odavno sam o ovome zeleo da pisem i da se obratim za necije misljenje! Zato raspalite :)
Imam jedan veliki problem. U pitanju je moj stariji brat koji me svakodnevno maltretira i govori kako sam nesposoban i kako sam mrcina, majmun, budala, glupan, etc. Nekada me i u udari uglavnom u glavu (nekada slabije a nekada me bas raspali) . Ja sam u mogucnosti da mu se suprostavim, ali smatram da je to ispod casti i da je to velika sramota da brat kidise na brata, i ne zelim da budem kao on. Ja ga uprkos svemu jako puno volim i dao bih mu zivot ako zatreba. Smatram da je moja i svacija duznost da stiti i brani svoju porodicu po svaku cenu. Kada ide protiv mene ja mu to uvek tolerisem, ali se cak i osilio protiv roditelja ( ali mu to ne dozvoljavam), inace sam profesionalni biciklista bavim se time duze od 6 godina, bilo je trenutaka kada padnem na treningu i ostavim pola koze na asfaltu, (ovo sam napisao poredjenja radi) ali me nikada nije bolelo kao kad me brat udari, opsuje ili uvredi.
Svi moii prijatelji znaju za to, i svi se cude kako izdrzim da mu ne uzvratim ili nesto slicno, ponekad se pitam da li sam normalan? :) Hvala na vremenu i raspalite :)

Back