noviclan123
Zainteresovan član
- Poruka
- 495
Moram da otvorim ovu temu jer me zanima strucan naziv za ovaj problem, posto ga nisam uspeo pronaci u enciklopeciji psihickih bolesti. Dakle, zanima me da li je ovo sve namsteno (neko im je rekao iz produkcije da to rade namerno i svi su svesni i znaju da je to izrezirano zbog publike koja to obozava) ili je sve spontano?
Da li su socijalne sluzbe duzne da reaguju kao i policija za nasilje, posto ne znam o cemu se radi. Evo snimka kako Zmaj od Sipova gadja stolicom, sto govori o nasilju. isti taj zmaj je polomio flasu i krenuo na bivseg ucesnika Urosa, sto govori da je pokusao ubistvo, o cemu se radi?
Molim za odgovor strucnog lica, psihologa ili neuropsihijara ako ih ima na forumu, hvala puno!
Da li su socijalne sluzbe duzne da reaguju kao i policija za nasilje, posto ne znam o cemu se radi. Evo snimka kako Zmaj od Sipova gadja stolicom, sto govori o nasilju. isti taj zmaj je polomio flasu i krenuo na bivseg ucesnika Urosa, sto govori da je pokusao ubistvo, o cemu se radi?
Kod:
http://www.vesti-online.com/Scena/Rijaliti/585581/VIDEO-Zmaj-napao-stolicom-ucesnika-Maldiva
Molim za odgovor strucnog lica, psihologa ili neuropsihijara ako ih ima na forumu, hvala puno!