Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Никако се не смемо смејати ако нам је нешто смешно - док год има насиља у Србији, док год деца гладују у Африци и док год је озонска рупа све већа.....
Никако се не смемо смејати ако нам је нешто смешно - док год има насиља у Србији, док год деца гладују у Африци и док год је озонска рупа све већа.....
"Decaci koji maltretiraju druge obicno dobiju dosta toga. Dobiju drustvu dobiju mnogo devojaka, i u svakom pogledu profitiraju. Citav sistem dece u skoli favorizuje takve. I dakako to nije uopste slucajnost, to je nesto skoro 99 posto tacno u svim skolama.
Razmisljao sam i mozda bas devojke igraju tunajvecu ulogu kao najveci podstrek za nekog muskarca, mada nisam siguran sto posto."
kao prosvetnom radniku smesno,ti se smej....a mozes i kao jedna tvoja koleginica da kazes OMAJGAD,ne zbog te situacije,nego ako te neki roditelj zapita nesto u vezi svega toga...
ali kazem,takva je situacija na "terenu".......imamo "izvestaj" iz prve ruke...
pustite prebijanje dece po skolama,prostituciju i ostale "gluposti" koje se desavaju(ionako je toga bilo pre 100 godina),daj mi da vidmo da li su se porosvetni radnici ugojili.....
to je pravo pitanje.........(a i smesno je,priznajem)
pustite prebijanje dece po skolama,prostituciju i ostale "gluposti" koje se desavaju(ionako je toga bilo pre 100 godina),daj mi da vidmo da li su se porosvetni radnici ugojili.....
to je pravo pitanje.........(a i smesno je,priznajem)