Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao, dosla sam u LA pre 2 nedelje i zanima me gde mogu kupiti nase proizvode? Ima li neka nasa prodavnica i postoji li mozda mogucnost online kupovine?
Pozdrav!
Zelim da obavestim sve korisnike poznatog Miloshevog bloga – Zelena lutrija retro, da je u medjuvremenu blog prerastao u forum. Nalazi se na adresi www.zelenalutrija.com, te zelim da se zahvalim Krstarici I njenim korisnicima, preko koje sam ja I saznala za blog, a svim ucesnicima USA lutrije zelim puno srece I sve najbolje.
Cao, dosla sam u LA pre 2 nedelje i zanima me gde mogu kupiti nase proizvode? Ima li neka nasa prodavnica i postoji li mozda mogucnost online kupovine?
Za on lajn kupovinu ne znam, ali kojesta od evropske hrane mozes kupiti u Jons-u (vegeta, razne sunke, kobasice, feta, projino brasno), Trader Joe-u (jogurti, zove se European Style, nije potpuno tecan kao nas, vec je kao Jogurt plus),Target, Albertson (nutela, nestle cokolade....).
Cevape mozes da jedes u Aroma kafeu koji drzi neki Bosanac i gde se moze cesto videti Serbedzija( tamo mozes kupiti i sir, karneks pastetu, cokoladice zivotinjsko carstvo). Imas takodje na Washington Bul. (Culver City) kafic koji drzi neki Valjevac, ne mogu da s esetim imena kafica, sorry.
pozz