moj manijak je imao dijagnozu,ali znate ono kad je neko na mahove inteligentan a na mahove lud
a ja 18 i zelja za spiritualnim,on je dolazio kod mog oca tada,sedeo satima,ali kad nije bilo nikoga kod kuce opet je ostajao i pravio mi drustvo
pricali smo o svemu i svacemu,znate vec kako klinci vole da se,re,ndaju o postanku sveta i svemi svacemu(ja sam bila taj tip klinke)i jako mi je znacilo sto me neko slusa s razumevanjem,posebno neko ko ima 10god vise
nije me zanimao kao muskarac,prvo sto je bio mator

a drugo jednostavno nije,bio je moj dnevnik razmisljanja,nesto kao ova tema rupa

rezbario je svasta i dobila sam neki krst,radio je on vise toga,ali moji roditelji su pristali da uzmem taj jedan
inace posto je cesto visio u crkvi pop,inace nas kucni prijatelj ga je dobro poznavao
(bitno za dalju pricu)
poklanjao mi je i postere jedne zene koja je imala isto ime i prezime kao ja tada
sa ispisanim mislima sai babe i slicno
onda,mislim da ga je pogodilo jer sam pocela da se zabavljam s jednim ,isto tako ludim

onda je poceo da me sacekuje,i prica mi stvari koje su me plasile
vracam se uvece iz provoda,on me saceka blizu kuce,iskoci iz mraka i kaze "bices moja" i ode,ili stoji ispred i ja ne smem da prodjem
onda dodje na stanicu dok cekam bus za skolu i prica mi stvari koje ne razumem
pozalim se roditeljima
i oni se uplase,jer su vise znali o njegovoj dijagnozi nego ja sama
moj otac je uzeo pistolj i otisao kod njega kuci
mislim da nije vadio pistolj,samo mu je zapretio da mi vise ne prilazi
i pop je isao kod njega kuci sa istom porukom
bezala sam od njega na 100m najblize je smeo da mi se priblizi
vec 15god nisam vise u srbiji
ove zime je bila tu moja mama,i kaze mi "dejan je sreo dedu i rekao mu da bi mozda sve bilo bolje da te ozenio"

nije ozenjen,nema porodicu,i dalje se leci...kod njega je vreme stalo