snaja88
Veoma poznat
- Poruka
- 11.267
Strasno me iritira kad vidim puno casa na stolu. Npr. jedna od Cole,mleka,soka,jogurta,nekog pica, piva....narocito kad u restoranima sedi vise osoba pa se case na guraju :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nynaeve:I kada idem sama ulucom stalno gledam da ne zgzim pukotinu, nego svaku moram da prekorachim drugom nogom...
.
Lanfear:plashim se da nocu ostanem sama kod kuce... shto je chudno, ako se uzme u obzir da se uopshte ne plashim da nocu budem sama napolju...
brrr... a najgore mi je to shto ne znam chega se plashim.november child:vremenom sam prihvatila za normalu taj osecaj bezimenog uzasa koji mi mili uz potiljak u takvim situacijama..kada sam sama nocu..u svojoj kuci..
snaja88:Ajde freakovi,recite sta imate! Evo ja prva. Svaki put kad uzmem zvaku, i prvi put osetim njen ukus, ja pocnem da kijam. Jedn ila 2 puta, ali obavezno.
Jer imate i vi tako nesto? Nekome igra oko dok pije caj (a nije da ga bode kasicica), mozda neko pocrveni kad pise ruzne reci.
...whateva'
(konacno sam otvorila temu! Bravisimo za mene)