nik_kok2
Obećava
- Poruka
- 58
Koja grupa vam je bolja Us5 ili Tokio Hotel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mata,mata,mata.................gde si covece nema te 100 godina!!!!!!!!:-D :-D :-D/I/I@Ī@:auuu naso si odlicno poredjenje ...jeste da su obe cisto sr.anje i samo sranj,e
ali ti poredis budale i retarde ....
to jest... lap top i obicne kompjutere ....
ipak su us5 malo vise gays ...mada ni onaj mali ne zaostaje ...
To care Alexxandre.........................slazem se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-DAlexxandar:Krš, krš, KRŠ i blagi užas su obe grupe... komercijala najgora... samo za klince do 13 godina!!!
Fuj... muka mi je od njih... a još više od klinki koje ih slušaju zato što im je sladak neko iz grupe![]()
izvini molim te i ti si rekao da volis stoju jer je prelepaAlexxandar:Krš, krš, KRŠ i blagi užas su obe grupe... komercijala najgora... samo za klince do 13 godina!!!
Fuj... muka mi je od njih... a još više od klinki koje ih slušaju zato što im je sladak neko iz grupe![]()
Tetka uzela si pogrešne lekiće, ja to nikad nisam rekao... doduše možda sam komentarisao njihove boobs.. al to nema veze s lepotom...Lucky girl:izvini molim te i ti si rekao da volis stoju jer je prelepakao i seku aleksic
![]()
rekao si kako bi voleo da ti zena izgleda kao stojaAlexxandar:Tetka uzela si pogrešne lekiće, ja to nikad nisam rekao... doduše možda sam komentarisao njihove boobs.. al to nema veze s lepotom...
aaaaaaa FUJ di stoju nadje od tolike bagre... opet se drogirash bwe...Lucky girl:rekao si kako bi voleo da ti zena izgleda kao stoja![]()