DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Cestitke. 
Moje komentare dobijate uskoro. Nije na odmet da znamo i ostale ucesnike.

Moje komentare dobijate uskoro. Nije na odmet da znamo i ostale ucesnike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš poc od sebe , povedi..![]()
TEMA JESEN: F#1
![]()
TEMA JESEN: F#2
![]()
TEMA JESEN F#4
![]()
TEMA JESEN F#5
![]()
TEMA JESEN F#6
![]()
TEMA JESEN F#7
![]()
TEMA JESEN F#8
![]()
TEMA JESEN F#9
![]()
Što se tiče sledećih takmičenja, ja bih da se omogući pravo na učestvovanje svima, kao i mogučnost tajnog glasanja, ali da svi glasaju za sve fotografije putem pravih ocena (od 7 do 2)...recimo...
Tehnicki deo prepustam kolegama. I nadam se da ce kritika biti shvacena kako valja.
Ova mi je najoriginalnija po motivu, al' kadar je mogao da bude srecniji. Uvek slikajte iz vise uglova, treba eksperimentisati.
Hvala na jednostavnom i citkom komentaruFotografija 5 od E'len...takođe mi svidela, kao izbor motiva...znači klasika, ali urađena bez uticaja ogromnog broja fotografija sa istim motivom, znači na svoj način...šteta što tehnički nije bolja, kako bi se fokusiralo nešto od dva plana koje imaš na fotografiji....kadar je malo uži, a metla je nezgodno ubačena u kadar...znači (2 boda)
..
F#5 - 4 boda
Ova fotografija je odlicna!!! Sve sto treba je da pogledam i pomislim na jesen. Tu je bure koje svojom bojom i svojom upotrebom ( berba grozdja u ranu jesen i ostalih stvari) asocira na jesen. Vec oronulo vece takodje asocira na isto i metla ( za lisce) i lisce koje idu zajedno jedino u jesen. Sve u svemu ova fotografija je tematski najaca!
Zamerka je kadar, veoma los. Koliko tematski ova fotka sija toliko je kadar kvari. Cini mi se da autor nije koristio neki bolji foto aparat i da su mu mogucnosti smanjene ali i kao da nije znao sta radi osim sto je zapazio sjajan motiv. Savetujem autoru da pojede znanje koje postoji i da se uputi u fotografske vode.