NASHE TAKMICHENJE 1: JESEN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...creatrix...

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.489
Odluchila sam da iako je obrisan poseban pdf "takmichenja" na pdf Fotografija da ipak oragnizujemo interna takmichenja koja ce da budu tu i da sluze tome da novi korisnici vide cemu mi ovde zapravo tezimo... Ideja ovog malog projekta u izradi jeste da se poveca nivo kvaliteta fotografija na ovom pdfu tako sto cemo da poduchavamo nove korisnike...

Sto se samog takmichenja tiche ono ce da izgleda ovako:

-bice izabrana i postavljena tema

-uchesnici takmichenja treba da postave jedno originalno autorsko delo koje do sada nisu postavljali na forumu

-fotografije ce se slati moderatoru na PP koje ce isti da postavlja u zakljuchanu temu da ne bi bilo brisanja, pisanja i editovanja postova od strane ucesnika... -anonimnost autora je potrebna da ne bi doslo do favorizovanja radova i jedino moderator zna koja je chija fotografija

-o pobednicima ce odluchivati ziri koji je sastavljen iz chlanova korisnika foruma koji su do sada imali najvishe uspeha u zivotu kada je u pitanju fotografija ili koji su kvalitetni chesti posetioci a to su sledeci: DiVlja, Dulle_, djole_u2, , Brdza, Sanovnik (broj i chlanovi zirija mogu da variraju, i o tome cemo da odlucujemo kada budemo videli kako sve ovo napreduje i funkcionise)... MODERATOR NE UCHESTVUJE U ZIRIRANJU NITI TAKMICHENJU

-takmichenje ce biti nedeljnog ili u zavisnoti od zainteresovanosti malo duzeg karaktera

-stoga bi se svake nedelje birale po dve najbolje fotografije koje bi ulazile u finalalno takmichenje autora na kraju meseca

-pobednici finalnog takmichenja bi onda napravili malu virtualnu izlozbu ovde kod nas o kojoj bismo obavestili ostatak foruma...

-ziri je obavezan da obrazlozi tj da ukaze na pozitivne i negativne aspekte fotografija koje su odabrali kao pobednichke

****PRVA TEMA TAKMICHENJA JE: JESEN

**JEDNO ORIGINALNO AUTORSKO DELO KOJE DO SADA NIJE POSTAVLJANO NA FORUMU
**FOTOGRAFIJE MORAJU DA BUDU VELICHINE 800PIX PO DUZOJ STRANI ILI MANJE
**OBRADA FOTOGRAFIJA TREBA DA BUDE UMERENA- BEZ FOTOMANIPULACIJA
**FOTOGRAFIJA NE SME DA IMA NIKAKVE UKRASE I RAMOVE

**TAKMICHENJE JE OTVORENO OD DANAS 10.11.2009. DO NEDELJE 15.11.2009. do 20h ...posle tog roka molim vas da mi ne shaljete vishe svoje fotografije
**PROGLASHENJE PRVE DVE NAJBOLJE FOTOGRAFIJE 16.11.2009.

**ochekujem vashe radove** SRETNO!

Poslednja izmena:
TEMA JESEN: F#1

fotka1temajesen.jpg

oee... evo ih razultati...

pobednik je fotografija pod rednim brojem 4 autora lordvejder
drugo mesto je fotografija pod rednim brojem 7 autora ghost in the shell
trece mesto zauzima fotografija pod rednim brojem 5 autora E'len

:vatromet::vatromet::vatromet:

tema ce sada biti otkljuchana zarad komentarisanja, kritikovanja i savetovanja svih autora...

Poslednja izmena:
Također , žuti kišobran mi se svidio.. !
Ne znam Creatix dal ce možda žiri se oglasit i nekako nam dat svoje skromno mišljenje i što je to privagnulo ..

Usput cestitke naravno svim sudionicima, i nadam se da ce biti opet neko slicno takmicenje jer vidim da je tu dosta kreativnih ociju koji se nisu uspili prijavit na natjecaj :)

a i one jabuke na burencetu ... mirisu

pre nekog vremena dobijem iz provincije par kila jabuka, slicne ovima sa slike, neka nasa vrsta, neprskane, ali ukusne, ma najbolje na svetu

ne zamerite zbog mojih nezanatskih i `nestrucnih` utisaka, neka to pise ko zna

Хвала свима на честиткама.

Чеситам такође и Елен и Гоусту на освојеном трећем и другом месту.

Што се мене лично тиче сваку моју фотку можете конструктивно да расчеречите и прегазите.

Хвала свима на честиткама.

Чеситам такође и Елен и Гоусту на освојеном трећем и другом месту.

Што се мене лично тиче сваку моју фотку можете конструктивно да расчеречите и прегазите.

Također , odrasla sam ovdi , prgavost cu spremit u ladicu , pucajte .. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back