Naselje belvil

Картонске зграде. Пробушиш рупу за ексер и провалиш код комшије. Много лоши материјали.

A zasto se izdaju po paprenim cenama??? Nemoguce da je toliko loše, zadnja informacija od prodajnog paviljona je da su im ostali samo stanovi velikih kvadratura, kad pozoveš agencije za izdavanje kazu da nemaju stanove u belvilu a i kad ih ima odu za dan. Prica je kontradikorna??? Da li si to čuo od nekog ili????

- - - - - - - - - -

A zasto se izdaju po paprenim cenama??? Nemoguce da je toliko loše, zadnja informacija od prodajnog paviljona je da su im ostali samo stanovi velikih kvadratura, kad pozoveš agencije za izdavanje kazu da nemaju stanove u belvilu a i kad ih ima odu za dan. Prica je kontradikorna??? Da li si to čuo od nekog ili????

Неће више нико да их купи, покуповали су се мањи станови и људи видели да су се зезнули, једино издавањем могу да се извлаче паре од станара, јер има и горих шупа за становање од белвила. Кад се неком смучи отпали у други стан, а онај ко се зацементирао стамбеним кредитом наредних 20-30 године има да озида 20% унутрашњости.

Kako neko moze da probije beton sirine 35cm sa ekserom, da bi zid u susednom stanu pao?? Pa u tom betonu jos ima gvoždje???

Kojih 35 cm? Toliko nije debeo noseći zid zgrade. Batali Belvil, materijali su loši, PVC stolarija nekvalitetna i loše ugrađena, loše su cevi, slabe instalacije za struju...morali su da završe naselje zbog Univerzijade pa su zbrzali. Ista stvar, jednako loša, je i novogradnji u Vojvode Stepe.

Sviđa mi se Belvil i spolja i iznutra, jer sam imao sreću da obiđem stanove pre unošenja nameštaja pred Univerzijadu. Mada činjenica je da se mnoge stvari otkrivaju nakon useljenja i početka upotrebe. Čuo sm da neki stanari imaju ogromnih problema sa ravnim krovom i prokišnjavanjem, neki se žale na parket, neki na prozore.....

Zeleo bih da čujem, od ljudi koji su imali iskustva, ili koji su živeli u ovom naselju komentare, kritike i sugestije.

Toplotna izolacija 5
Stolarija 5
Parket 5
Odrzavanje i obezbedjenje 5
Plocice i sanitarije 3
Zvucna izolacija 1

Nikakvi problemi sa cevima,instalacijama ili sl. barem u mojoj zgradi. Najveci problem je garaza gsp-a tj. buka odatle, ako ti stan gleda na tu stranu,kombinovano sa losom zvucnom izolacijom ume da bude neprijatno nenaviknutim usima.
Parking mesto kupiti pod obavezno,inace se kruzi par puta oko naselja dok se ne nadje slobodno. Sama koncepcija naselja je ok,lepo se odrzava,lokacija je odlicna ako radite na nbg-u,obdaniste se zavrsava,ne znam sta je sa skolom bila je u planu. Ono sto bi meni nedostajalo da sam dete su tereni za sportove,za malu decu ima nesto kod trim staze.

Lepo je ali nije idealno,dobro zamisljeno,ali realno gradnja nije na nivou cene koja je bila na pocetku 1800+pdv(ne znam koja je sada). Znam da je useljenje u neke zgrade kasnilo zbog zamene parketa i stolarije,kod mene je to bilo savrseno,u garazama takodje je bilo price oko neke vode,posto nemam garazno mesto nisam ispratio do kraja. Svaka zgrada u naselju je izgleda prica za sebe.

Posto sam pre preseljenja hteo da izdam tu stan i kontaktirao neke agencije,gotovo na svaka 3 meseca me zovu da me pitaju da li je stan slobodan,sto znaci da potraznja postoji.

Gledao sam. Ali to nije zid koji deli kuhinju i dnevni boravak vec dva stana. Ne mislis valjda da je cela zgrada pravljena od siparex blokova.

jeste sigurno.Od betona su stubovi nosaci sa armaturom i spratne ploce.Zidovi su sipoerx i sa spoljne strane fasada( stiropor lepak farba) .Unutra laminat(presovani karton) kupatilo i kuhinja na plastiku,pregradni zidovi gipsane ploce sa staklenom vunom. i to ti je novi stan.

Original postavio sasakina

Gledao sam. Ali to nije zid koji deli kuhinju i dnevni boravak vec dva stana. Ne mislis valjda da je cela zgrada pravljena od siparex blokova.

jeste sigurno.Od betona su stubovi nosaci sa armaturom i spratne ploce.Zidovi su sipoerx i sa spoljne strane fasada( stiropor lepak farba) .Unutra laminat(presovani karton) kupatilo i kuhinja na plastiku,pregradni zidovi gipsane ploce sa staklenom vunom. i to ti je novi

A kad malo jace sutnes zgradu ona padne???
Pogledaj repreentaciju bilo kojeg stana ili slike onih koji izdaju i pitaj ih da ti daju LAMINAT.

pa dobro sad..siporex..mislite na ytong,malo je teži,isto se pravi u vreocima..otpadak iz peći u kolubari..

danas se više ne malteriše,niko ne radi pregradne zidove sa ciglom ili giter pregradnim blokom,ytong se seče testerom ako treba,lepi se ceresit lepkom,koji sluzi i za malterisanje..ko da se zeza sa cementom,peskom,krečom

fasade se više ne malterišu,samo se zakuca stirodur i okreči,eto fasade

a ko hoće kvalitet to jedino može naći u zgradama koje su zidane pečenom ciglom na prevez mada su to stare zgrade,nemaju betonske stubove

Гледам ону рекламу за Белвил и питам се зар није мало много дати 65 000 евра за једнособан стан.

Пре двадесет година су моји пријатељи купили једнособан стан у старој градњи у најстрожем центру за мање паре.

Гледам ону рекламу за Белвил и питам се зар није мало много дати 65 000 евра за једнособан стан.

Пре двадесет година су моји пријатељи купили једнособан стан у старој градњи у најстрожем центру за мање паре.

Za 20 godina je inflacija od marke/evra napravila drugacije brojeve. Ono sto je 1990. bila jedna marka, sada jeste jedan evro.

Back