horda
Obećava
- Poruka
- 74
E ovako zanima me vase misljenje mogu li se u isti kos strpati jelena karleusa dara bubamara seka aleksic i ceca ili mislite da je neka od njih iznad drugih po necemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni su sve cetiri opajdare i razlikujem ih samo po stasu i boji kose s tim da je Ceca ipak imala malo bolje pjesme .E ovako zanima me vase misljenje mogu li se u isti kos strpati jelena karleusa dara bubamara seka aleksic i ceca ili mislite da je neka od njih iznad drugih po necemu
Na stranu ceo kontekst njene karijere i privatnog zivota koji su visestruko problemativcni, Cecine pesme i interpretacija su bolje od ostale tri.
Iako ne slusam tu muziku (mada volim recimo sevdalinke i klasicne kafanske pesme), mislim da su Ceca, Brena i Dragana Mirkovic ipak za klasu iznad drugih pevacica folk muzike, tacnije one su se izborile da budu pevacice, ostale iz tog zanra su pevaljke.
E ovako zanima me vase misljenje mogu li se u isti kos strpati jelena karleusa dara bubamara seka aleksic i ceca ili mislite da je neka od njih iznad drugih po necemu