nase zvezde

• Začetnik teme Začetnik teme horda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na stranu ceo kontekst njene karijere i privatnog zivota koji su visestruko problemativcni, Cecine pesme i interpretacija su bolje od ostale tri.
Iako ne slusam tu muziku (mada volim recimo sevdalinke i klasicne kafanske pesme), mislim da su Ceca, Brena i Dragana Mirkovic ipak za klasu iznad drugih pevacica folk muzike, tacnije one su se izborile da budu pevacice, ostale iz tog zanra su pevaljke.

I posto je tema nase zvezde, njih tri jesu zvezde, nevezano za to koja zasluzuje to vise, a koja manje.
Ali mi imamo ljude koji su zvezde i u drugim vrstama muzike, kao i region.

Na stranu ceo kontekst njene karijere i privatnog zivota koji su visestruko problemativcni, Cecine pesme i interpretacija su bolje od ostale tri.
Iako ne slusam tu muziku (mada volim recimo sevdalinke i klasicne kafanske pesme), mislim da su Ceca, Brena i Dragana Mirkovic ipak za klasu iznad drugih pevacica folk muzike, tacnije one su se izborile da budu pevacice, ostale iz tog zanra su pevaljke.

Svaka cast. Slazem se. ( Ja volim Cecu da slusam, a ko mala sam Draganu obozvala, svaki VHS sam imala :) )

E ovako zanima me vase misljenje mogu li se u isti kos strpati jelena karleusa dara bubamara seka aleksic i ceca ili mislite da je neka od njih iznad drugih po necemu

Karleusa se izdvaja. To je jedini stvor koji vazi za umetnika a ne zna nista o umetnosti.
One malobrojne pesme koje sam znao sam (srecom) zaboravio.
Jos i Seku mogu da izvojim sa ovim klipom

Nije ni prva ni zadnja i nije me zanimalo sto kradu Grke i Arape ali ovo je suludo

Back