Naše bake

moje bake nikada nisu imale sex.
ni moja mama.

kako ti samo padnu takve gluposti na pamet ?
verovatno i nemaš baku. i nemaš pojma kakva se osećanja gaje prema njima, te takve gluposti...

Ja cesto nesto kazem, o svemu i svacemu, pa i o babi, ali nikad ne mogu da se zadrzim na takvim temama.Isto tako, ja uvek mogu nesto da izgovorim o nekome, nesto sto lici na trac, da kazem nesto, sve sto znam, ali ja ne mogu to da razradjujem. A kad je nekome dosadan i prazan zivot on ce se uhvatiti za jednu stvar koju sam ja rekla, i razradice to, razmislice o tome zasto sam ja to rekla, i sta sam mislila kad sam to rekla, i zasto sam to rekla pa ce onda zakljuciti razne pogresne stvari.Pa ce se onda oglasiti neko da to demantuje a neko ce hteti to da potvrdi, i to sve samo oni koji nemaju svoja posla zato sto im je dosadno, sve im se na primer svodi na njivu i na pasnjak i povrtnjak pa im je na primer, jedan Italijan kojeg sam upoznala u autobusu, povod da naprave od toga pricu po kojoj je on moj decko i ja upravo planiram da se udam za njega, i ko zna sta sve jos o tome njima padne na pamet.

luckastalutkica:
Ja cesto nesto kazem, o svemu i svacemu, pa i o babi, ali nikad ne mogu da se zadrzim na takvim temama.Isto tako, ja uvek mogu nesto da izgovorim o nekome, nesto sto lici na trac, da kazem nesto, sve sto znam, ali ja ne mogu to da razradjujem. A kad je nekome dosadan i prazan zivot on ce se uhvatiti za jednu stvar koju sam ja rekla, i razradice to, razmislice o tome zasto sam ja to rekla, i sta sam mislila kad sam to rekla, i zasto sam to rekla pa ce onda zakljuciti razne pogresne stvari.Pa ce se onda oglasiti neko da to demantuje a neko ce hteti to da potvrdi, i to sve samo oni koji nemaju svoja posla zato sto im je dosadno, sve im se na primer svodi na njivu i na pasnjak i povrtnjak pa im je na primer, jedan Italijan kojeg sam upoznala u autobusu, povod da naprave od toga pricu po kojoj je on moj decko i ja upravo planiram da se udam za njega, i ko zna sta sve jos o tome njima padne na pamet.

??? ohohoho, ala si ti sestro otišla u šljive... !!! :lol:

Zmaj_Svevlad:
Jesu li se trpale često i rado kao i devojke danas? Naravno. Navodno da je veći broj njih imao problema sa orgazmom. Svašta... To su izmislile lezbo-feministkinje. Njima ništa ne treba verovati, jer su zlehude.
Naprotiv, mislim da su naše bake vrištale pod kitama naših dedova daleko više nego današnje bledunjave neurotičarke, kojima ni vibrator "Yamaha" ne može da pomogne. Šta vi mislite o tome? Pitajmo naše bake, kako je to bilo... 8)

]

Ne znam sta je moja baba radila tacno al da cesto prica o seksu u njeno vreme- prica... a tesko se zivelo... deda bio sumar, naporan rad i cuda... al izrodise pet sinova- e sad dal snaga nabija ili oduzima orgazme ja ne znam :D ... al ona se smeje i dan danas na pomenu sexa :lol:

A sta da vam kazem... i ja volim da se smejem... valjda sam trznula na babu :-D :-D

Gazdarica:
Moja pokojna komsinica Senija, stara nana odrasla u zabitom bosanskom selu, znala je reci da je u vrijeme njene mladosti bilo i vise seksa, nego danas...
Kaze, zadjes u stalu, dignes suknju (gace se ionako nisu nosile) i opleti...
Samo sto se u ono doba o tome nije tako otvoreno pricalo, kao danas...

MA feministkinje SVE upropastile.... :(

Zmaj_Svevlad:
Jesu li se trpale često i rado kao i devojke danas? Naravno. Navodno da je veći broj njih imao problema sa orgazmom. Svašta... To su izmislile lezbo-feministkinje. Njima ništa ne treba verovati, jer su zlehude.
Naprotiv, mislim da su naše bake vrištale pod kitama naših dedova daleko više nego današnje bledunjave neurotičarke, kojima ni vibrator "Yamaha" ne može da pomogne. Šta vi mislite o tome? Pitajmo naše bake, kako je to bilo... 8)

XX_1_3.jpg
Ja ti imam jednu baku u komsiluku prosla je sedamdeset i petu i o sexu prica kao da ga upraznjava svaki dan....Poreklom je iz istocne Srbije gde se tradicionalno stupa rano u brak pa je tako i ona jos od 13. godine udata...Elem ja od svojih baka zbog tabu teme sex nisam nikad nista o tome cula ali mi je ova otvoreno i kako to samo moze zena koja stvarno voli sex pricala o svemu sto joj se desavalo...Pisala bi ja sad puno o tome sto sam cula ali da ne duzim reci cu samo da je imala jako jako potentnog muza koji je ne mogavsi da se samo kraj nje namiri zaskakivao cak i njenu majku...I tako ti ta njena majka jednom njega u nastupu sexualne strasti oslajpici zeta nekom sekirom da je ovaj veliki ebac odma mrtav pao pa je moja sirota komsika morala da nadje novog muza...Ovog puta je sve bilo lako jer je bila "iskusna" pa se izrodise deca pa se posle izrodise i unucici i praunucici a baka i dalje sex upraznjava kao neko hranu...svaka cast...i jos da dodam da je majka ubica umrla u 102. god od smeha pricajuci svojim potomcima svoje prvo sexualno iskustvo davnih god kad mladozenja nije znao gde da ga stavi a kad je to ukapirao nije silazio ko dete s tresnje....e pa eto za one koji zele da znaju sex je ipak bio najlepsa zabava oduvek a danas zbog raznoraznih stresova postaje redji...kako kome naravno...

Zmaj_Svevlad:
a mozda je stvar u nashim dedovima.

Back