nasao sam neki stari fotoaparat

Moljac64

Elita
Poruka
16.586
moj otac je pocetkom sedamdesetih dobio preko prijatelja neki sovjetski fotoaparat SMENA 8M. nemam pojma kako se koristi izgleda veoma prosto a izgleda da je u funkcionalnom stanju ali ne znam nista o njemu i ne znam kako da snimam nesto preko njega. jel ima neko da se razume izgleda mi vrlo prosto pa ne znam sta i gde da podesavam?

- - - - - - - - - -

aha sad sam shvatio da treba ovo da se povuce i ovde ima neka traka mala

- - - - - - - - - -

sta sad da radim

nemam ja konja ja u surcinu zivim imam kola automobil.

- - - - - - - - - -

jel mi nece on ukrasti fotoaparat plasim se.

Ma ti nas zajbevash! Dash mu aparat u ruuke opn izvadi fuilm i VRATI ti aparat..ieto nece ga ukrasti!Za to "gde mogu da vidim"pa druze...nisu digitalni fotparati sve to je i ikad postojalo...A dugme za olkidanje ako uspes da ne nadjes..e jbg onda...Brate mili uzmi malo aparat, istrazuj, gledaj sta pise, oznaku nadji pa GOOGLAJ!!"ko nema u voogla ima u Googla :)

То је врло једноставн апарат, али њиме можеш врло добро аналогну фотографију.. Прво треба да решиш питање филма. Да ли хоћеш да радиш ЦБ фотографију или колор., а онда да купиш одговарајући филм . Саветујем ти да почнеш са неком неутралном вредношћу за добре светлосне услове .Вредности можеш такође да потражиш на Гуглу.

Back