Nasamario banku

Недају се свима такве врсте кредита.

Мораш бити оверен лењиниста, или близак род, швалер и слично некоме ко ради на одређеним положајима у банци.

Кредити се обичним грађанима дају са клизном каматом у динарима, и то још мора се платити и направити уговор са осугурањем.

И незнам откуд ти то да је тај тип најпаметнији на Балкану? :hahaha:

Поједини као да не живе у Србији, или нису никад пришли ни близу... :)

Poslednja izmena od moderatora:
izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

imao je srecu da je evro skocio za 50 posto inace nema sanse da bi ustedeo , kamata na dinarski kredit je duplo veca nego na evro kredit.

sve mi lici na pustenu pricu od strane banaka koje ne ocekuju skok evra pa im odgovara da daju dinarske kredite.

Знам за неке банке, које имају више шема динарских кредита, али не дају се повољни кредити свакоме. :)

- - - - - - - - - -

Overeni Lenjinisti su u tom slucaju pokojni. Pusti njih, problem us ovi EU satanisti.
Чини ти се. :)

- - - - - - - - - -

Ајде да питамо банке, зашто су најоптереченији кредити додељени само неким категоријама становништва?

Имамо на пример 2 коминтента, са истим примањима.

Један добије кредит 2000 Еура динарски кредит са фиксном каматом и без осигурања, док други, добије до 700 Еура максимум, такође динарски кредит, са клизном каматом и још оптеречен осигурањем...

И шта вам то говори? :)

Не знам зашто овај дечачић мисли да је паметан. Свака банка улази у ризик кад су промене курса у питању. Као што улази и сваки учесник на тржишту, укључујући и клијенте банака. Наравно да се овакви случајеви дешавају. Овакве ствари су банке већ укалкулисале. Али добро...забава за широке народне масе у којима ситни човечуљак ******* побеђује великог трулог капиталису љиберасту.

Citat iz teksta:
I koji sam recept upotrebio da im doskočim: Otvorio sam tekuće račune u tri banke i podigao dinarske gotovinske kredite sve do limita od pola plate, kupovao evre na ulici i davao ih bankama na oročenu štednju pa je i tu kanuo koji evrić. Čak sam u jednoj od tih banaka refinansirao sopstveni kredit, jer su uslovi postali povoljniji, u prevodu, smanjio ratu, a dobio i malo dinarskog keša.

na kojuu foru je dobio tri kredita u tri banke nije mi jasno. lik opasno laze.

Back