Nasa sminka i kozmetika na slici

Pa nije bas fiksator - mozda ima i takav efekat ali ja nisam primetila uopste. Nego kao i ostali dugotrajni karmini i ovaj od Loreala isusuje usne pa ti to dodje kao labelo, trebas da ga stavljas svakih sat vr.. ili tako nekako. Taj deo daje sjaj.
Inace ja nisam bila odusevljena s ovim isto sam prosla kao sa Max Factor Lipfinity sjajem. Usne moraju biti savrseno hidrirane i trebam da uradim piling pre koriscenja da bi uopste pomislila na to da stavim ovaj. I labelo deo nestane 2x brze nego boja... mada sam primetila da mogu da koristim obican labelo umesto, pa nije problem...
Kod nas ima da se kupi privatno inace ako znate nekoga ko donosi sminku iz SAD, Kanade ili iz Engleske... ja jedino tako kupujem Loreal i Maxfactor - odkad sam videla koliko je jeftinija sminka u Kanadi .. ne pada mi na pamet da isplatim 40% vise samo jer zivim u Srbiji.

evo i moje sminke :)
blbllbl_001.jpg

blbllbl_002.jpg

blbllbl_004.jpg

ps. prosuo mi se neki hajlajter pa je sve bronzano :lol:

malo zloupotrebljavam temu :rumenko: ali zna neko gde mogu da kupim ovu roze sarenu torbicu koja se vidi na tamarinim slikama?
ako se ne varam to je Fa poklon torbica.(nisam je kupila kad sam je videla u kraju, i sad ne mogu da je nadjem)

Coco, mozda i jeste malo, ali odabrano. :super: i po meni sasvim dovoljno...
Nisam nesto ljubitelj sjaja za usne, tj ne mogu ih podnijeti nikako, ali mi se cini da ovaj Avonov rozi sto imas djeluje odlicno na usnama, potpuno njezno.

Ja sam nagomilala toliko sminke, tj najvise ruzeva i lakova, tako da u skorije vrijeme ne planiram nista od toga da kupim, dok mi ne budu trenutne zalihe pri kraju.
Imam srece sto su lakovi kao prvog dana kad su kupljeni, posebno dva Chanel, koje imam skoro godinu dana, a isti slucaj je i sa ruzevima.

Hvala :)

Ni meni se nikad ne isuse lakovi, jedino mozda Deborah cracking lakovi su mi postali jako gusti pa sam to bacila, dosadila mi je ta cracking moda svakako.
Colorama mini lak recimo - Urban Turquise - sam kupila 2011 god preko leta. Nista mu ne fali, boja je ista, nije postao gust :D
A beli Revlon lak je star skoro 3 god - mislim - , ne dopada mi se boja nisam potrosila ni 1/3 to sam ti pricala vec ;)... Rok trajanja je valjda 24m. ali zao mi je da ga bacim.

Taj Avonov sjaj skoro da i ne daje boju, samo bas maaalo. Lep je diskretan!

Inace ja sta god da stavljam na usne posle zaboravim da osvezim sminku tako da mi ruzevi traju i traju. Prvi put sam u zivotu potrosila 1 ruz bas sada u novembru. Power Shine ruz za usne. Nisam mogla da verujem :eek:

Coco, malo ali slatko:) Ni kod mene nije vise;)

Koji ti je kameni puder, u sredini?(na 3 sl)

Max Factor Cream Puff :)

Pa nisam htela sve da slikam jer iskreno samo bih da pokazem to sto najvise volim... ostalo skuplja prasinu svakako. Mada nemam sad tu neku veliku kolekciju ako nesto ne koristim godinu dana - onda bacam ili poklonim.
Sad recimo ne bih slikala Max Factor Facefinity jer taj tecni puder nisam koristila vec jako dugo (stvarno ne valja, samo sam ga koristila jer je bio nov i svi su ga hvalili), nego sam ga zamenila sa Bourjois Radiance ;)

Tecni puderi, lakovi i senke - nikad dosta :D A na kraju koristim skoro uvek samo omiljene.

Poslednja izmena:

Back