Oduvek sam volela da gledam tudju kozmetiku, sto preko neta, sto uzivo. Postavljajmo nase drage stvarcice na ovoj temi
Mozda ce nekom i koristiti i privuci ga neki proizvod.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garnier BB se mnogima dopada, niko ko ga je probao se nije pozalio.
Meni bas super odgovara, vise volim njega nego puder da stavim, lagan je i prijatan. A fino tonira. Nezan je prema kozi.
Ja sam od tih Deborah lakova uzela jedan koralne boje, sa sljokicama, cas posla sam ga potrosila.
A za te Avon duo senke sam cula samo lose kritike, svako ko ih je uzeo, pokajao se. Dok za onim cetvorobojnim konstalntno vlada pomama.
Ne znam, ja od Avon senki preporucujem smao one u prahu koje i sama koristim.
Coco, toga sam se i bojala. Imala sam ranije takve ali cetvorobojne senke, bile su jako lose pa rekoh da se nisu popravili s formulom u medjuvremenu, ali vidim nista. Imaju divnih boja pa steta. Gledaj da izbegnes Bourjois, Artdeco ili Deborah su svima mnogo pigmentovanije.
da, crvenkast je, ali na usnama proziran, mozda jedva rumenBas sam danas razmisljala da li da kupim ovaj Balea balzam za usne sa lubenicom jer obozavam miris lubenice, al' nisam. Kakav je, je l' u boji?