Naša pevačica mesečno troši onoliko koliko većina Srbije potroši za godinu dana: Najviše para joj ode na ovo, a za sebe kaže da je vrlo skromna

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.564
Izjava pevačice Marine Visković od pre nekoliko godina o cifri koju mesečno troši, a u pitanju je bilo 3000 evra, izazvala je potpuni haos. Sada se stanje promenilo, ističe da joj treba tri puta više, a otkrila je i da li od estrade može da se živi.

1751043798367.png

izvor Stil

- Pa vidite, sve je poskupelo, u to ulaze i ljudi koje ja plaćam. Vidite, imam tri biznisa, ljudi od mog posla žive. Od svoje 17 godine živim od svog rada. Preambicionzna sam, volim da se istražujem, otud i ta nova aplikacija za treniranje, na kojoj radimo. Narod mi daje znake da dobro radim svoj posao, kako pevački, tako i biznise. Dok neko odmara od pevanja, ja investiram svoje vreme u ostale poslove. Nisam neko ko je bahat, zapravo sam vrlo skromna. Izdržavam ljude preko svog posla. Nisam pojela sve te pare, kad sam rekla, valjda tako i ne izgledam. Pevanje je moja ljubav, ostalo je posao - rekla je Marina Visković.

Stil / Blic

1751043888081.png

Back