Licno poznajem prof. Popovica. Prilicno dobro.
Na srecu mene nije lecio, nije bilo potrebe, ali znam nekoliko njih koje jeste. Mojoj rodjenoj sestri trenutno pomaze preparatima koje joj spravlja.Upoznao sam ljude kojima je uspesno pomogo kod karcinoma. Nikome nije naplatio te preparate za najteze bolesti. Nakon emisije 'Exploziv' on vise skoro da nema privatni zivot. Dva cela dana u nedelji ( pon, i pet. na 0637668317 ) zrtvovao je da se javlja na telefon tesko bolesnima, kojima ostalim danima u nedelji spravlja ciljane preparate na osnovu dijagnoze za najteze bolesti. Ne naplacuje im, iako mu nude sve sto imaju. Nikome nista nije uzeo, pa ni 100gr kafe...
Postavio sam mu par pitanja o onome sto sam procitao na ovom forumu. Mogu vam preneti, pa vi ako hocete verujte.
- On nije izmislio nikakav lek za rak, vec je pecurke koje se vekovima uspesno koriste u istocnjackoj medicini za lecenje kancera, stvorio u Srbiji. One dokazano mnogo pomazu kod kancera, i to su potvrdile sve svetske medicinske naucne ustanove. Taj kordiceps sinensis, kojeg je on kod nas stvorio, nama pomaze jer je autohton ( uzgojen je u Srbiji ), dok nama onaj preskupi iz Azije moze pomoci mnogostruko manje. Sve ovo proverite na internetu, kao i to da recimo japanci imaju zanemarljiv procenat kancera. Djurica je sigurno jedini u Evropi uspeo da stvori Kordiceps, koji nam moze pomoci, i kojim pomaze. Jer zbog necega tu kriv? Dobio je za to nagradu u Austriji. Oni za razliku od nas to cene. Licno sam video te pecurke kod njega.
Dakle, smatram da svi koji blate ovog coveka, to rade jer im je konkurent, a ne bogati se, a kida im deo kolaca. Obelodanio je da se tartufi mogu uzgajati. Ko bi to uradio? Svi kriju informacije o njima jer su preskupi.
- On nije clan SANU jer on nije akademik. On je clan
naucnog tima SANU kao biolog geneticar i to pise i na sajtu
www.prehrambenafarmacija.rs
- Da, Institut za Pecurke, ciji je on direktor, proizvodi jos nekoliko preparata za dijabeticare, gojazne... pa zar i njih treba da poklanjaju? Dokle braco Srbi? Dokle?
Inace ti proizvodi imaju HACCP sertifikat, a svi oni koji se razumeju znaju da da je to najvisi standard. Veliki broj kupaca su upravo lekari.
Ukoliko nekom treba pomoc ili kontakt sa ovim plemenitim covekom, neka me kontaktira na
djeta@levant.rs
Ja sam na ovom forumu svoje napisao.
Neka je na cast ostalima...
Kanarinka, ti si takodje veoma plemenita osoba. Ne pravdaj se nikom sto si pokrenula ovu temu. Imas moj naklon.