Nasa Mala Klinika B92

Danas sam slucajno naleteo na epizodu i reko aj da pogledam mozda sam pogresio ranije kad sam rekao da je sranje! Ali nisam ovo treba zakonom zabraniti! Ovoliku kolicinu gluposti na jednom mestu jos nisam video! :dash: :dash: Nema ni H od humora! :bljak: a tek kako glume :dash: U ostalom sta drugo da se ocekuje kad su nase serije u pitanju, pogotovo ove novije.

Danas sam slucajno naleteo na epizodu i reko aj da pogledam mozda sam pogresio ranije kad sam rekao da je sranje! Ali nisam ovo treba zakonom zabraniti! Ovoliku kolicinu gluposti na jednom mestu jos nisam video! :dash: :dash: Nema ni H od humora! :bljak: a tek kako glume :dash: U ostalom sta drugo da se ocekuje kad su nase serije u pitanju, pogotovo ove novije.
a toće da izvineš xD gorki plodovi su moždna najbolja naša serija.

Jedino dobro u seriji je sestra Mira, jes da ima zube kao ajkula, ali je riba i po :zblesav:

Sa Vikipedije:

Наша мала клиника је играна ТВ серија која се приказује на ТВ Б92 и на ТВ ОБН. Она на духовит начин објашњава свакидашњи живот младих доктора, док се боре са негативним ликовима као што је госпођица Попић - веома хистерична и неторелантна пословна директорка. Серија је, од стране неких критичара, оцењена као један од најгорих хумористичких програма у Србији.

Back