197, sada oko 130kg..........Dok sam igrao kosarku kilaza je bila 95-103........
Igrao na svim pozicijama 1-5......
Najruznije iskustvo -58 protiv juniora Partizana(Djordjevic, Stefanovic,Oliver Popovic,Koprivica, Divac)
Najlepse iskustvo +20 protiv juniora Zvezde u Pioniru kao predigra utakmici Zvezda-Zadar(Nebojsa Ilic, Cvetkovic, Kalicanin)i skoro 5000 gledalaca...
Najlepsi dozivljaj: basket tri na tri na Zlatiboru u kojem sam igrao sa Arsicem ,Kicanovicem, Harisom Brkicem......
Jedan od meni licno najlepsih dogadjaja:
Ekipa mog grada je bila skoro u raspadu te godine.Vec nisu otisli na jedan prvenstveni mec, i ako ne odu na drugi bice izbaceni iz lige(a inace su obezbedili opstanak igrama u prvom delu sezone).
Ujutru u 9 sati dolazi kod mene sekretar kluba, i moli me da taj dan krenem sa njima na jedno gostovanje, jer im fali peti covek da se skine u opremu.
Ja merim skoro 125 kila, i nisam jedno tri meseca ni potrcao.......Krenem sa njima, dodjemo u Kragujevac, na megdan Radnickom(sa Loncarom i Stevanovicem koji su jos igrali na dvojnu registraciju)......Tamo u sali skoro 1000 ljudi.Meni daju dres do pola stomaka.......
Izadjemo na zagrevanje, mene cela sala ubi od zaje.ba.vanja(sto bi verovatno i ja radio na njihovom mestu).....Elem, izgubili smo mec sa 30 razlike, ali sam ja sam dao 31 poen i zaradio otvoren aplauz na terenu.......Sa sve stomakom.........

Bilo je toga jos dosta zanimljivog, ali mozda jednom prilikom.........