"Наша амбасадорка у свету" Ана Ивановић, за Србију "Све је ружно, јадно и бедно"

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[/B]

Moja kritika je bila upucena glasacima LDP-a,koji su vecinom rasisti(ovde na forumu).
Jos nigde u EU nisam cuo za partiju poput LDP-a i takva bi verovatno bila zabranjena.
A ovo......azathothe sreco....................................................tebe odvodi direktno u shtalu...........i svrstava te u redove onih kojima se podsmevas(SRS).

Kako mogu glasaci LDP-a biti rasisti, ako je Ceda Rom (sto je laz, sama po sebi, a i da jeste, potpuno nebitno). Vi u Becu ste dno dna, bruka ovog naroda. Kako vas ono zovu Austrijanci?

Znam, ali se cesto na Rome gleda kao na drugu rasu, mada pripadaju grupi indoevropskih naroda, kao i skoro svi evropski narodi.

Ma zafrkavam se, vidis da sam stavio smajli, ne sumnjam da znas da nisu rasa. Tvrdnja da su clanovi LDP-a rasisti je smesna...

Ви "демократи" стварате својим небулозама, само већи презир према вама. Ви немате националан понос. Имате у ствари понос, али то су овк и слични антисрпски фашисти.

Мислиш да смо ми Срби овце за клање, па да ћемо вечно да трпимо ваша пљувања по Србима, омаловажавања геноцида над Србима и шта се данас ради Србима на Косову, федерацији и такозваној хрватској. Грдно се варате.

koji ste to srbi vi? druga stvar u ovoj drzavi ima ljudi koji i nisu srbi i opet imaju ista pravao kao i ti, tako da to sto si ''srbin'' nista ne znaci imas ista prava kao i gradjanin koji nije srbin, sedi i placi:mrgreen:

mi smo oni koji nisu dozvoljavali da se unistava drzava jos dok je bila jaka, a vi ste oni koji su prizivali unistavanje drzave i klanjali se onima koji to brze rade 90-tih godina.
zato smanji ton patriJot nedokazani.
nista niste naucili svih ovih godina to nesto govori o vama :dash:

ali polako menja se klima ljudi se menjaju,vreme se manja, gle sada maja gojkovic,ivica dacic i pola SPS-a,trajkovicka poceli da gledaju racionalnije na stvari, vide kako treba da se vodi politika uce polako, nazalost oni nisu imali ocigledno od koga da uce,ali videli su od 5 otobra kako se vodi drzava naravno ne savrseno ali odgovornije i sa vise ljubavi i zelje za boljim zivotom. to je patritizam uciniti svaki dan boljim za svoje gradjane

Poslednja izmena:
http://www.pravda.co.yu (23.06.2008)

дражен петровић, "Србин" који је све најодвратније бљувотине говорио о Србима и изјављивао да му је жеља да се крајишки Срби затру. арсен дедић, "Србин" који је давао подршке туђману. јелена докић, која је као фол Српски патриота. Окренула леђа Србији и давала антисрпске изјаве. Има их још примера, али и ови су довољни да покажу да имамо пуно кукоља у житу.

Ај не лупај.
А ми патриоте се убисмо годинама да докажемо како је сда у Србији све лоше...

Valjda tako sto Romi nisu rasa...??...:)

mozesh ti da budesh rasista iako smatrash da su shnajderi ili obucari drugachiji i nizi od tebe...

----------------------------------------------------------------------------
"Never increase, beyond what is necessary, the number of entities required to explain anything" --- William of Ockham (1285-1349)

Ја сам објаснио супермодератору Неши зашто сам се регистровао као Kushi. И то сам и једном на овом форуму ти одговорио.

Možda jesi odgovorio, ali nismo svi to videli. I pravio si se lud kad sam te dva puta pitao:lol:
Možeš da promeniš nick, ali stil ti je očajan kao i pod starim:mrgreen:

http://www.pravda.co.yu (23.06.2008)

дражен петровић, "Србин" који је све најодвратније бљувотине говорио о Србима и изјављивао да му је жеља да се крајишки Срби затру. арсен дедић, "Србин" који је давао подршке туђману. јелена докић, која је као фол Српски патриота. Окренула леђа Србији и давала антисрпске изјаве. Има их још примера, али и ови су довољни да покажу да имамо пуно кукоља у житу.

Turcine, imas li ti pametnija posla?

Znam podosta ljudi koji u svetu ne govore da su iz srbije... Intelektualci. Zemlja je sranje, ljudi su sranje, hrana je sranje, zivot je sranje... Jedino je provod dobar :lol:
I na svo to sranje imamo jos ove tupave divljake radikale da nas reklamiraju... SVe to treba u tvorza. Ej bre? Prljaju mi Beograd!

Znam podosta ljudi koji u svetu ne govore da su iz srbije... Intelektualci. Zemlja je sranje, ljudi su sranje, hrana je sranje, zivot je sranje... Jedino je provod dobar :lol:
I na svo to sranje imamo jos ove tupave divljake radikale da nas reklamiraju... SVe to treba u tvorza. Ej bre? Prljaju mi Beograd!

Mislim da si se pogresno izrazio.
Verovatno si mislio na tadica i njegov smrdljivi orkestar .

Ana je sto posto u pravu.

Ovoliki smrad i trulez nije u Srbiji vidjen od VII veka.

Back