NAS NEMA KO DA SPASE

Neću opet o grafitima , mada stvar može da se poveže sa hrišćanstvom ! Naime listam novine i nabasam na naslov , zamislite :
Izmučeni konj oduzet od vlasnika !

Evo i sad neznam šta da kažem ! Došlo mi da zaplačem , ma jok od radosti , od bolne tuge !
Ne razumete , jeli ?
Ah , ljudi moji - pa i životinje ima ko da spase iscrpljenosti , bedovanja , eksploatacionog izrabljivanja i maltretiranja svake vrste !
A nas odbačene , ponižene , opljačkane i zatočene u reformatarsku vladajuću silu - nas nema ko da spase !
Ej crn nam ponedeljak !
Ne osvanuo dabogda !

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...onj_oduzet_od_vlasnika_.83.html?news_id=82874

Не претерујмо...
То је један коњ, спасен од мучења.
Колико их страда пре спасавања?
Тако се пере савест ових "прозападних" од кињења људи- покажу како се неко стара о мучењу овог коња, керуше Миле, и осталих медијски атрактивних тема.
Диверзија, да људи не гледају тамо где би требало, већ у екран ТВ-а, и гутају своје следовање жаба...

...ma kojoj časnoj sili ili pak silnom sapasitelju , učiniće se naše spasenje važnim - mislim na nas balkanske konjine - argatorske ( ima na balkanu izuzetaka , kojima ne treba spasenje - zato od njih ja vapim za mojim i mojih sapatnika , spasiocima ) , a za ostale neznam , kako su se snašli , dal ko keruša botina ili ko kancelarov đtićenik u mećavi....

Na kraju su konja pojeli

Možda je ova krvavica
koju smo upravo pojeli
bila napuklo srce konja
koga su svi voleli

Možda su ove viršle
i ovaj komad suvog vrata
bili samo deo mišića
nekog arapskog ata

Аta кoji je do kraја
bio najbolji u ergeli
i u koga su se mnogi kleli
al su ga ipak pojeli

Ata koji je u mladosti
u stara dobra vremena
obletao zemljinu kuglu
za kocku šećera i balu sena

Ali sad svi ćute
niko priznati ne želi
da su obožavanog konja
pojeli oni koji su ga voleli

Poslednja izmena:
Mislim da naše novinarstvo u ovoj medecinskoj aferi , zloupotrebljava preminulu deco i ne voditi računa o roditeljima i njihovom bolu ! Verovatno nastoji da projektuje apatiju i njenu bespomoćnost kod čitalačke publike , a nemate nameru da se bavite pravdom , etikom , istinom i iznese suštinu problema !
Ovaj slučaj i tekstovi o njemu , čist su senzacionalizam , koji ima svrhu medijske manipulacije , jer ne doprinosi rasvetljavanju sličaja , raskrinkavanju mafije i dovođenja magijaša pred pravdom ,koja će ih pohapsiti i osloboditi zajednicu od kriminalaca , a ne da if proglasi nevinimi časnim žrtvamakojima semora povrh svega isplatiti i obeštećenje i džepova stanovništva.
A da je tako , kazuju i sami sdržaji novinarskih tekstova , koji ne navode imena lekara koji su činili ovo kriminalno delo ; pa nema imena odgovornih rukovodilaca , koji su prećutno , ili saglasno saučestvovali u ovom marifetluku ; pa nema imena revizora poslovanja koji nisu razotkrili ovaj slučaj ,koji je višegodišnji marifetluk--- i jošte nema imena odgovornih iz tužilaštva i sudova , koji su mnoge ovakve i slične stvari prepustili zaboravu , o kojima je pisalo ovo i ovakvo istraživačko novinarstvo ! Nažalost ,ovo je bulevarska šarada i novinarsko istraživačko cigančenje - pa stoga biće kao i uvek , tresla se gora a stradalo nevino stanovništvo .

MOGLI SU BITI ŽIVI DA LOPOVI U BELIM MANTILIMA NISU KRALI NOVAC
Lekari se bogatili, a deca umirala!
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/lekari-se-bogatili-a-deca-umirala/67683

PREKO NAŠE GRBAČE
Država profitira na džeparošima!
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/drzava-profitira-na-dzeparosima-milione/67782

Kod nas , gotovo više od jednog veka , razvija se pravni sistem , kojim se legalizuje "profitiranje" na nesreći stanovništva ! Država sa svojim institucijama , crkve svih konfesija , banke , poslodavci , čak i sindikati razvijaju legalno ekstra profiterstvo , kojim siromaštvo i bedu uteruju u stanovništvo ! Nedao bog nikom zlu sreću u kojoj će imati posla sa ovima !

...kako neće se ništa promeniti ako se ukinu penzije i plate !?...pa biće više love za legalno mažnjavanje , a plus - stanovništvo će umirati od gladi , mislim neće morati vlast da im pomaže patriotskim streljanjima, kao što je to činila poslednji vek ipo...zdruge strane , rulja će se nauživati , gledajući uživo kako najslabiji skapavaju - naravno , sve dog zlo ne dođe po njih....bile pi to velike "radikalno četničko partizanske" promene , bez ispaljenog metka ....daće bog - kako to kaže kancelar sa narodnjacima i vladajučimsatrapima , u čemu ne zaostaje opozicija !

Back