Nas i Rusa dvesta miliona!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Salvantis:
Hahaha, da, da, imas tezak ispit i zato ne znas da pises :lol: :lol: :lol:
Legendarno :D
E id(i)ote, id(i)ote.....

I sta rece 3000 strana i 650 clanova zakona? Ma idi :D

Nego mnogo si nesto zainteresovan za mene :confused:
Zaboravi, nisam derpe, a nisam ni siptar (rece malopre da se na njih lozis)

PS Pravni, zato mi i jesi toliko smesan ....

Majkl Đekson, Majkl Đordan, Midlsburo, Los Ejnđeles, Nju jork...ha, ha ljeni Srbi!

И, још нешто: мислим да неки од ових који кажу "живела Русија", или "живео Путин", "наша браћа Руси" и сами то мисле више - у преносном, симболичном смислу, тако да то у ствари није ништа лоше, напротив.

(Поготово кад се има увиду да нам Русија, заиста, никад није наудила - директно, као што јесу неки други)

idot:
Majkl Đekson, Majkl Đordan, Midlsburo, Los Ejnđeles, Nju jork...ha, ha ljeni Srbi!
Ejnđeles, Đekson.... :shock:

Nego kako bese: "3000 strana i 650 clanaka zakona"....

Ali "clanaka zakona" :lol: Jel se to na novohrvatskom kaze clanak umesto clan, ili je ovo jos jedan primer tvoje nepismenosti?

Sve vise mi se cini da si ti ona budala max, sa jos jednim nickom...Nemoguce da su u pitanju dve takve dileje; mis'im znam da ste hrvati, al bas je previse :D

Salvantis:
Ejnđeles, Đekson.... :shock:

Nego kako bese: "3000 strana i 650 clanaka zakona"....

Ali "clanaka zakona" :lol: Jel se to na novohrvatskom kaze clanak umesto clan, ili je ovo jos jedan primer tvoje nepismenosti?

Sve vise mi se cini da si ti ona budala max, sa jos jednim nickom...Nemoguce da su u pitanju dve takve dileje; mis'im znam da ste hrvati, al bas je previse :D

Ha ha jel možda Džekson, na hrvatskom se kaže članak, a šta znači ovo "mis'im" je li to od Vuka !Nisi rekao koji si fakultet završio?

Norma Kampl:
И, још нешто: мислим да неки од ових који кажу "живела Русија", или "живео Путин", "наша браћа Руси" и сами то мисле више - у преносном, симболичном смислу, тако да то у ствари није ништа лоше, напротив.

(Поготово кад се има увиду да нам Русија, заиста, никад није наудила - директно, као што јесу неки други)
ma vikali su isto to i 45. i 46. pa su zavsrili na izveznom kamenitom ostrvu al dobro sada bar nemamo more pa im se to ne moze desiti .A sto se tice naudjivanja nije nam ni Jamajka nikad naudila pa niko njih ne spominje sto je nepravda :cry:

svetolik trpkovic:
ma vikali su isto to i 45. i 46. pa su zavsrili na izveznom kamenitom ostrvu al dobro sada bar nemamo more pa im se to ne moze desiti .A sto se tice naudjivanja nije nam ni Jamajka nikad naudila pa niko njih ne spominje sto je nepravda :cry:
45 и 6. су неки викали, ипак, "мало" другачије, "живео Стаљин", и били фасцинирани совјетским комунизмом, тако да се то не може поредити, и трпати у исти кош.

А ово с Јамајком, вероватно се мало шалиш, јер Јамајка није битна у светским оквирима, а Русија је велика сила.

Дакле, само је та "малецка" разлика између Русије и Јамајке у овом смислу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back