Narucivanje preko Alibabe

DobrilaN

Početnik
Poruka
3
Narucila sam boje za tetoviranje po ceni od 9 dolara. Sa troskovima transporta ukupno kosta 38 dolara. Zanima me da li je neko imao iskustva sa narucivanjem preko ovog sajta sto se tice carine? Ne znam koliko ce kostati carinjenje i da li ce biti dodatnih troskova?

Nema dodatnih troskova,postarina se naplati odmah ako je ima.Carina se ne placa za robu ispod 50e.Ali ako te carinik uzme na zube moze da ti kao meni jednom za torbu od 15$ lupi carinu od 600e.
Carina je drzava u drzavi.Zasticeni beli medvedi ne mozes im nista.Mozes da platis ili da ne platis(ostanes bez robe).

Narucila sam boje za tetoviranje po ceni od 9 dolara. Sa troskovima transporta ukupno kosta 38 dolara. Zanima me da li je neko imao iskustva sa narucivanjem preko ovog sajta sto se tice carine? Ne znam koliko ce kostati carinjenje i da li ce biti dodatnih troskova?
Drugi put trazi robu gde je free shiping,a zavisi odakle si zna iz bga neka pajserka na sve da lupi 1000din

Sta god da dobije sajt odgovara i vraca pare,a pored toga se narucuje od prodavca sa pozitivnim ocenama,sigurnije je iz kine nego sa kupujem prodajem

Sve je to diskutabilno. Neko ko ima 1000.ocena na KP male su šanse da te zezne, neko ko ima 1000 ocena na aliexpress I nema neki veliki broj. I velika je razlika između siteova, KP je više oglašavanje dok na aliexpress ili alibaba vise posluju firme. Ja nikada nisam imao problem na KP dok sa naručivanjem iz akine više puta, doduše uglavnom zbog naše usrane države a par puta jer su mi poslali pogrešno.

I mogao si da reklamiras jer se prodaju nove stvari a ovde polovne uglavnom ne odgovaraju opisu,ja sam zadovoljan sve stiglo par puta normalno, samo ovde neka pajserka na carini uvek rebne 1000din tog lika koji mi 2x nesto uzeo,preko drugih ni dinar preko

Daj bre ovi nasi majmiuni ti naplate otvaranje i zatvaranje posliljke, drzava nam je u ***** a sendvicari lepovi kakvih nigde nema. Uce od vrhovnog vodje. Znam ljude koji su na 20e vrednost posiljke imali carinu od 100e...... Sve to treba pomlatiti.

ja sam na vrednost robe od 15e imao carinu 600e.
Znaju oni da niko nije lud da da 600e na carinu a u tom slucaju roba ide na "spaljivanje".Samo sto se jedino spali cigara dok se ceka da se sva ta roba neplacene carine potovari u kamione a onda ide dalje u prodavnice.
Drzava kriminala,korupcije i nezakonja. 🤮

Back