Naručio netbuk računar, dobio cepanicu!

Battlecat

Iskusan
Poruka
6.977
http://www.telegraf.rs/vesti/527925-i-ovo-moze-u-srbiji-narucio-racunar-netbuk-dobio-cepanicu

Nenadu Petroviću iz Kaluđerice u subotu je kurir "Post-ekspresa" umesto kompjutera koji je ranije platio, predao upakovano parče drveta! Na sajtu preko kog je kupio računar kažu da nisu nadležni

- Kada sam otišao da prijavim slučaj, u policiji su me pitali zašto kupujem preko interneta. Napisali su krivičnu prijavu i to je to – kaže Petrović. LOL :D

Cuo sam ranije slicna iskustva da policajci ne znaju da koriste kompjutere i da su totalno neinformisani za internet i slicne stvari... Mada glavna stvar je ovde sto su sve sluzbe podbacile i ceo sistem bukvalno. Pa se i vidi koliko je sposoban da stiti gradjane.

treba izbegavati u sirokom luku limundo,kupindo i kupujemprodajem
gomila prevaranata ordinira
i nije do 15.000 nego do 5000 slagao je vlasnik sajta,spustena je ta suma

Baš tako, 5000 dinara je granica ( mada i to treba smanjiti na 500 dinara )
Sve preko 5000 dinara se prijavljuje policiji koja sada ima osnovu da podnese krivičnu prijavu za kradju + što oštećeni ne plaća sudske takse, nego sve to radi murija. Tako je po novom

Nije mi ga uopšte žao. Gledao sam kako preko limunda ljudi aukciraju kojekakva g.ovna samo zato što su jeftina. glodari. garant je i ovaj 'netbook' bio 2300 dinara pa se lik poalavio.

Pa sad treba da ga prevaris ? Normalno da ides na snizenja sta god da uzimas i kako god da uzmes moras da dobijes sta platis i da si zasticen. To je normalna stvar. Nisam nikad uzeo nista preko tih mreza u Srbiji jer sam cuo da su legalno slabe i da ljudi varaju. Najbolje je da uzmes negde u normalnoj zemlji (eBay npr.) pa da ti posalje.

Inace dosta ce vremena proci pre nego sto eBay i Amazon pocnu da isporucuju u Srbiju da ljudi mogu normalno da kupe.

:lol:
Poruka-na-fejsbuku2.jpg

Колико ја знам на Лимунду, Купинду свако ко се региструје мора да им пошаље и скенирану ЛК. Тако ако неко буде преварен, постоје подаци за гоњење. Само да власници Лимунда имају вољу и помогну.

Pa sad treba da ga prevaris ? Normalno da ides na snizenja sta god da uzimas i kako god da uzmes moras da dobijes sta platis i da si zasticen. To je normalna stvar. Nisam nikad uzeo nista preko tih mreza u Srbiji jer sam cuo da su legalno slabe i da ljudi varaju. Najbolje je da uzmes negde u normalnoj zemlji (eBay npr.) pa da ti posalje.

Inace dosta ce vremena proci pre nego sto eBay i Amazon pocnu da isporucuju u Srbiju da ljudi mogu normalno da kupe.

amazon ima isto što i limundo. limundo cash. ti oglasiš stvar, ja je kupim i onda limundu uplatim pare i kad javim da je sve ok, dobiješ kintu. al to niko neće

Ma da je to sve bezbedno onda bi i veliki prodavci odnosno mreze otvorile za Srbiju. Uostalom bolje ti je sire trziste iz vecine sveta nego sta licitiraju samo na ogranicenom prostoru. Bolje da uzmes nesto iz Nemacke il Amerike na primer ako je dobro nego nesto sto ti ne odgovara toliko ako uopste nadjes.

Srbija ionako nema 5% stvari koje mozes da nadjes i kupis.

Back