Narodu nije do praznika

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cak naprotiv, evo studenti dizu zurku na novi nivo , samo zato sto im je do euforije....

Sa novim milijardama u novu godinu , sledece godine mozda prosek dodje i do 2000e, neciji..

Tako da ima mesta za euforiju, mene sputava to sto mi sve vise lopova u okruzenju , totalno bezumno su bez ikakvih skrupula, ovi sto ne kradu oni su podrska, tj misle da je to ok ako moze moze...svi su nekako totalno amoralni , ne ups, nemoralni , samo ili relativizuju ili ne primecuju..

Sto u prevodu znaci , da mora da smugnem bar malo iz ove casne Srbije...
Svaki dan ili probaju ili mi zdime pokradu na racunu , na necemu , uvek se nadje i to kad ih suocim, jer primetim ili mi padne na pamet, ubedjuju me ma ne, ma nije, ma kakvi...

Ali zanimljivo to mi isto rade i na jednoj srpskoj online igrici, znaci isti pristup, farba te i u oci te gleda...mislim moze slobodno da kaze, zaebo sam te ili zaebavam te pa te magarcim samo tako..

Mozda su neke zene manje euforicne, ali zato su druge maksimalno euforicne....ne znam za muske..
Moguce je da sto su neki zalosniji da je radosnije drugima, iz ciste pakosti, moguce i to ....

Poslednja izmena:
Praznična euforija nikad nije bila manja među narodom nego ove godine, izgleda da je svima svega preko glave.
Da li mislite da je narodu nije do praznovanja zbog svega što se dešava ili je narod baš briga
Koliko ste vi praznicno euforicni?

Схватио сам да је једна од битних чинилаца и специфичности празничног децембра и пуцање петарди.

Украшене улице,
ниске цене,
оптимистичне прогнозе политичара,
петарде ...

Наравно да диктирана тактика "тук на лук" квари све.
Али не узбућује то превише народ.
Мада је мање осмеха, свакако.

Одем у Беч, насмејани људи
у саобраћају, на факултетима, на бувљацима - код нас богами намрштени.

Фак.

Mozda su nervozni zbog pogibije i ociglednog prikaza, sve nas boli tuki za svakog, vazne su pare...to je sad isplivalo mnogima do malog mozga, lepo je kad proadjes svoje dupe uspesno , ali kad ti drugi proda glavu uspesno , onda nije tako ugodno..

Ja licno sam nervozan, kad mi krenu optimisticno euforicno , a ovamo su svi sve ove godine i ove dane da ne kazem mesec dana ladili jaja, a ocekuju da neko drugi nesto odradi za njih pa jos posteno , a sami su svi ljigavi...pa gde to ima....ni u Alisi u zemlji cuda, a citao sam je samo dva puta, ne znam sta mi bi drugi put da je citam...

Praznična euforija nikad nije bila manja među narodom nego ove godine, izgleda da je svima svega preko glave.
Da li mislite da je narodu nije do praznovanja zbog svega što se dešava ili je narod baš briga
da je Tramp preuzeo vlast u Novembru, danas bismo bili euforicno raspolozeni zbog predstojecih praznika.
Daklem, svima nam je jasno da je ovako stanje raspolozenja radi lokalne, odnosno, globalne politike.

Ove godine,...baš nimalo nisam, obično me u ovo doba već hvata praznična euforija. Volim Novu godinu i Božićne praznike, bez obzira na sve. Ispraćam staru godinu i uvek se iznova radujem novoj. I sada je tako,...ali mi je proslava, novogodišnje euforije i gužvi oko sve ga toga, stvarno preko glave.
Idem na zasluženi odmor, umesto svega toga. Ove godine, izabrala sam "beg", umesto euforije.😁

Upravo videh na Deviantartu jednu sličicu koja pomalo odražava i moje raspoloženje. :mrgreen: (Morao sam da cenzurišem golotinju.)
where_s_my_christmas_cheer__by_s1bi.jpg

Lično, nije mi "svega preko glave". Slično je kao i prethodnih godina, štaviše, bilo je perioda kad sam se osećao gore. Kao mali sam znao više da osećam tu prazničnu euforiju, sada malo manje, ali to nije nužno loša stvar. Recimo, ne nedostaju mi hladnoća i sneg, ali mi nedostaje kićenje jelke. To je bila lepa tradicija, ali već neko vreme je ne kitimo. Poslednji put smo je kitili za novu 2019.

Isto kao i uvek, ni više, ni manje..imamo dobro društvo ove godine za doček, očekujem da se provedemo dobro i mi i deca. Zbog dece odrzavam prazničnu atmosferu , jurcamo na predstavice, dešavanja , cekamo Deda Mraza standardno. Inače, nikada nisam bila zapalimski za praznike, više uživam u letu .

Ja ljude koje znam niko nema praznicu euforiju inace, niko ni ne slavi inace, neka ludila i sl....nista ove god nije drugacije u mojoj okoloni.... Za narod ne znam...

Без генерализације, молим.
Мени лично није ни до чега (баш ме онако кренуло...) али то не мора да важи за друге. Откуд ја знам шта шес' и кусур милиона мисли. Можда сад ките јелку и каче црвено-зелене венце преко шпијунке.

Back