Cak naprotiv, evo studenti dizu zurku na novi nivo , samo zato sto im je do euforije....
Sa novim milijardama u novu godinu , sledece godine mozda prosek dodje i do 2000e, neciji..
Tako da ima mesta za euforiju, mene sputava to sto mi sve vise lopova u okruzenju , totalno bezumno su bez ikakvih skrupula, ovi sto ne kradu oni su podrska, tj misle da je to ok ako moze moze...svi su nekako totalno amoralni , ne ups, nemoralni , samo ili relativizuju ili ne primecuju..
Sto u prevodu znaci , da mora da smugnem bar malo iz ove casne Srbije...
Svaki dan ili probaju ili mi zdime pokradu na racunu , na necemu , uvek se nadje i to kad ih suocim, jer primetim ili mi padne na pamet, ubedjuju me ma ne, ma nije, ma kakvi...
Ali zanimljivo to mi isto rade i na jednoj srpskoj online igrici, znaci isti pristup, farba te i u oci te gleda...mislim moze slobodno da kaze, zaebo sam te ili zaebavam te pa te magarcim samo tako..
Mozda su neke zene manje euforicne, ali zato su druge maksimalno euforicne....ne znam za muske..
Moguce je da sto su neki zalosniji da je radosnije drugima, iz ciste pakosti, moguce i to ....