narodnjaci su naj popularniji u bihu sicg pa i zg-u

• Začetnik teme Začetnik teme mia j
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sucur:
AntunTun:
...samo su ljudi bez uqsa....
Ma sta nam rece ?
Nemamo ukusa ! A ko si to ti, pa da mozes da ocjenis ko nema, a ko ima ukusa ?
Evo ti jedna cinjenica, Dragana Mirkovic je svoj posljednji album sa Juznim vetrom prodala u 300.000 primjeraka, prije nego sto je pustena bilo kakva reklama o tom albumu !!! A nakon marketingske kampanje, te brojke su mnogo, mnogo vece. JV se slusao na svim dijelovima Balkana, Bosna, Srbija, Slovenija, pa cak i Bugarska itd. I hoces da kazes da je sav taj narod bez ukusa ?!
Pogledaj neke starije video zapise (moze i filmove), pa pogledaj sta se slusalo, i sta je kvalitet.
hmmm,slusaj stari,tebi je neophodna jedna dobra lekcija muzickog obrazovanja...

Sucur:
Muzickog obrazovanja ?!
Mogu ti biti profesor! Za tvoju informaciju znam svirati klavijaturu i harmoniku cisto na sluh, znaci bez i jedne note. Skinut cu 90% narodnih pjesama za 10-tak minuta. Tako o muzici samo ti mozes da dobijes lekciju, jer blage ti veze nemas !
pa i polugluv lik moze skinuti 90% narodnih pjesama.

probaj sa nekim jachim argumentom.

Sucur:
Muzickog obrazovanja ?!
Mogu ti biti profesor! Za tvoju informaciju znam svirati klavijaturu i harmoniku cisto na sluh, znaci bez i jedne note. Skinut cu 90% narodnih pjesama za 10-tak minuta. Tako o muzici samo ti mozes da dobijes lekciju, jer blage ti veze nemas !

Pa?Jel to znaci da ti neznas note?Ja znam da sviram bass ali ja nisam zavrsio muzicku skolu...Uostalom,ko si ti da nekom govoris da nema blage veze?Ako si ti zavrsio neku muzicku skolu,skidam kapu...

Sucur:
Muzickog obrazovanja ?!
kada meni govoris o kvalitetu,postaraj se da iza sebe imas neki jači argument osim onog vašeg "poji mile volove..."
i nemoj da napujdam Lennona na tebe,da ti malo objasni šta je muzika,a šta deformitet muzike...
:evil:

@Lanfear
No comment !
@Fancy_Killer
Nisam zavrsio muzicku skolu (niti sam isao u nju), note znam, al' mnogo brze skidam pjesme bez njih, na sluh.
Sto se tice toga ko sam ja da govorim da nema blage veze, poteze mnogo pitanja za sobom, recimo ko je onda Lanfear da moze da kaze da polugluv 'lik' moze skinuti 90% pjesama, ili ko su mnogi ovdje koji govore da je narodna muzika debilna ??? Zato nemoj tako !
@Yako Ono
Evo jos jedan primjer, ko si ti, pa se tako dobro razumijes u kvalitet?
A tvoja i misljenja Lennona o muzici mi nisu potrebna.
@Iluzionista
To je licno tvoja tacka gledista, i nikako nemora da znaci da je i tacna.
Narodna muzika nipocemu nije manje slozenija od nekih drugih pravaca.

Sucur:
@Lanfear
No comment !
@Fancy_Killer
Nisam zavrsio muzicku skolu (niti sam isao u nju), note znam, al' mnogo brze skidam pjesme bez njih, na sluh.
Sto se tice toga ko sam ja da govorim da nema blage veze, poteze mnogo pitanja za sobom, recimo ko je onda Lanfear da moze da kaze da polugluv 'lik' moze skinuti 90% pjesama, ili ko su mnogi ovdje koji govore da je narodna muzika debilna ??? Zato nemoj tako !
@Yako Ono
Evo jos jedan primjer, ko si ti, pa se tako dobro razumijes u kvalitet?
A tvoja i misljenja Lennona o muzici mi nisu potrebna.
@Iluzionista
To je licno tvoja tacka gledista, i nikako nemora da znaci da je i tacna.
Narodna muzika nipocemu nije manje slozenija od nekih drugih pravaca.
nemaš pojma kako si me nasmejao ovim komentarom! gospodin Lennon ti ne bi mogao dati svoje mišljenje,za to se raspitaj zbog čega,i ko je on bio u krajnjem slučaju...
pokušavam da ti objasnim da ta vrsta muzike koju ti tako zdušno braniš ne može da se poredi sa muzikom koju je pravio Hendrx... i za njega ti savetujem da se raspitaš,da malo slušaš kako je čovek svirao gitaru,i odmah da ti kažem da ti ni on ne bi mogao dati svoje mišljenje(da se ne trudiš bezveze),pošto mrtvi ne ustaju!(u ovom slučaju nažalost)

Back