Komso, je l' i dalje mislis da se Jankelja ukopao i da je ovo njegov kraj, kako si pisao kada je doneo odluku o secesiji od DS?
Не сећам се да сам писао да је његов крај "када је донео одлуку о сецесији од ДС". Није он донео одлуку да изађе из ДС-а већ га је друг Ђидо са правом из странке ИЗБАЦИО јер није хтео да место посланика врати странци када је био у Њујорку и није могао да седи у Скупштини. Писао сам да је та његова (и Чеде Антића) странка мртворођенче. То јест писао сам да треба да уђе у Нову Србију Веље Илића који га је звао, јер Нова Србија постоји преко двадесет година, и услед тога има неки "бренд" и има какву-такву инфраструктуру која се може ревитализовати далеко лакше него правити још једну десничарску партију у данашње време, када десница у Србији полако али сигурно излази из моде.
То кажем и данас - да се заебао слушајући свог идеолога Чеду Антића, а који га је тако саветовао јер њега Веља Илић не би пустио да у Новој Србији буде главни идеолог као сада у овом покретићу у настајању, пардон у "Народној странци" (име украдено од Парошког, ето толики је креативни потенцијал Јеремића и Антића).
Али писао сам и да њему (као и Јанковићу) нови живот удахнути може једино друг Ђидо својом кандидатуром, што се и десило.
А иначе сам и онда и сада мислио о Вуку Јеремићу као о једном малом
смраду, што он и јесте - погледај му само фацу ону одвратну и покварену - али шта ћеш јбга ништа није идеално; морамо сада подржавати и такве ликове само да се са власти скине највеће зло, а то је Александар Вучић и његова банда.
p.s. Е јбга! Тек сада сам видео да си ме питао за Јанковића (нисао знао за тај нови надимак, но небитно јер добио си одма` одговор и за Јеремића за кога ћеш да гласаш ако не гласаш за твој ДСС). Да наравно да сам то писао и то се потврдило на изборима у четири општине где ПСГ - као и "Народна странка" - нису успели ни потписе да скупе па педерски, да то прикрију, кренули у активан бојкот (!) свесно наносећи тиме штету ДС-у.
Сада се тек види да је потпуно безвезан разлог због кога је Прангија напустио Шутановца, а који је поднео сјајан предлог о реформи судства (израдили су га врхунски правници). Претходни ДС је укењао са реформом судства - премда ЈЕСУ тиме одстрањене судије које су и требале добити шут карте - па је ред да управо ова сада нова (далеко више социјал-демократска) Демократска странка поднесе прва предлог о реформи истог, а што нас иовако чека због отварања поглавља. Шутановац је то уредно и како ред налаже послао представницима свих посланичких група, влади и кабинету председника. Када правосуђе дође на ред, МОРАЋЕ се прихвати предлог ДС-а јер бољег решења једноставно НЕМА. И тиме ће ДС доста добити. А то је "Јанкеља" искористио да се као шатро наљути на Шутановца ( стара фора најгорих београдских шипарица-курвица) да га чак оптужи за издају итд. То ЈЕСТЕ била Прангијино политичко самоубиство, али га реанимирао друг Ђидо. А реанимирао га је да би и та колона, Хамдијина и Прангијина, прешла цензус и можда чак остварила добар резултат са другом Ђидом. А без друга Ђиде, цензус би остао пусти санак за обојицу. То не би ваљало, јер ми пре свега желимо да видимо СНС на ђубришту историје, и -
voila! Коњица, у виду Друга Ђиде, стиже у прави час! Добре чике са Темзе знају свој занат јбга

И, још једна погодност оваквог развоја ситуације: сада су љути двојац Хамдија (и личи на муслимана да знаш) и Прангија (вероватно јесте убио тог дечка)
војници Друга Ђиде - зна се ко је сада командант те комбиноване партизанско-четничке кажњеничке колоне.
Остали студенти, претходно накурчени да је то било смешно, усрали су се када су стали пред Милошевићем (ипак је Милошевић био наш комунистички испрдак).