Народна епика

drunk_punk_girl:
e da i da li neko ima u nekom obliku na kompu ili kako vec :

-Marko Kraljevic ukida svadbarinu
-Smrt Marka Kraljevica
-Bolani Dojcin
-Mali Radojica
-Boj na Misaru

uf uzas....jedva cekam da radimo nesto normalno :? ]

:x :x :x
Шта нормалније?
'''Ако имаш петљу, ако имаш херца, поклони ми бунду од нерца...'' ??? :evil:

drunk_punk_girl:
mislim na renesansu,humanizam,......sekspira,dantea,servantesa....kapiras??? :evil:

Зашто је то ''нормалније''? Ако не можеш да свариш Марка Краљевића, како ћеш изаћи на крај са Дон Кихотом? :roll:

Извињавам се, али сам јако осетљива на питање наше народне епике јер је обоооожавам, а то онда пренесем и на своје ђаке, па ми је несхватљиво како је неко не воли.

Ma, ne mora da se voli, ali da bi saznala da li voli, ne voli, ili je ravnodusna, osnovno je da procita... Takodje, kad vec ide u skolu, osnovno je da uradi zadatak makar ne izgradila bas nikakvo misljenje ni stav o procitanom.
Skoro da je simpaticno to "u nekom obliku" - pitam se kakv "oblik" bi bio zadovoljavajuci? Prepricano, prepevano, izvucen sinopsis (npr. "neka 4 smrada smarala, onda "sirotinja raja" otkacila i skenjala ih maksimalno")
Nesto mi ne izgleda verovatno da neko ko napise "u nekom obliku na kompu ili kako vec" moze da se uveri da je Sekspir "normalan"... :(
Nemoj ljutis, punk devojcice, ja sa simpatijom. Nego, napisi kako je bilo na casu. Poz.

Back