ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.993
Spominjati imenicu istina, pored Tihog, je uvreda za samu.Ispada da se narod Ukrajine digao protiv ukrajinskog približavanja NATO savezu što je svakako daleko od istine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spominjati imenicu istina, pored Tihog, je uvreda za samu.Ispada da se narod Ukrajine digao protiv ukrajinskog približavanja NATO savezu što je svakako daleko od istine
Fakultet dramskih umetnosti ukrajine.Blokaderi?
...
ovo su Ukrajinski izdajnici, ruski plaćenici i poreklom Rusi. Nešto tipa "Majke Donbasa".
Nakon ukidanja agencija za borbu protiv korupcije i kriminala, narod je spontano izasao na ulice ukrajinskih gradova i trazi pad NATO rezima Zelenskog
Drma mu se stolica!
Sta mislite hoce li NATO diktator Zelenski preziveti ove proteste?
Autorska.
Laže Tiksi u temi, ispravljena je tema sada, uključujući i naslov.Ispada da se narod Ukrajine digao protiv ukrajinskog približavanja NATO savezu što je svakako daleko od istine
kad bi vi još znali ko je čije dete
imao Alija jedno vanbračno...
kapiraj (ne) kopiraj...
Ne nego je otkucalo 12 časova noćOM , lepotica dana ide na počinak . Dolazi druga.ovo su Ukrajinski izdajnici, ruski plaćenici i poreklom Rusi. Nešto tipa "Majke Donbasa".
Neće proći ova nameštena podmetačina. Najmanje tu ima spontanosti
laze li i blokader Spiro Seneka?Laže Tiksi u temi, ispravljena je tema sada, uključujući i naslov.
Kome ce sad Vucic da prodaje oruzje?
Neka posalje Mi6 bratu Zelenskom malo zandara...da guraju kontejnere po Kijevu...
...
Sarena revolucija placena iz Moskve sa ciljem zbacivanja legalnog predsednika Ukrajine
Nakon promene režima rada agencija za borbu protiv korupcije i kriminala, jedan broj ljudi je izašao na ulice da protestuje.
Zelenski tvrdi da će agencije i dalje da rade, ali da je cilj promene smanjenje ruskog uticaja u njima.
Šta mislite?
Autorska.
Valjda ti je do sada jasno da ja ne čitam "vesti" sa Tvitera, taraba, Fejsbuka, i sličnih "glasila".
Valjda ti je do sada jasno da ja ne čitam "vesti" sa Tvitera, taraba, Fejsbuka, i sličnih "glasila".
Ti uzmi Informer i uživaj.