gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Ne zelim svoje skupo i dragoceno vreme
:
Koja je cena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim svoje skupo i dragoceno vreme
:
Човечеееееее...... освести се - ГЛАСАЊЕ НЕ ПОСТОЈИиииииииии....... то је све ПРЕВАРА, КРАЂА, НАМЕШТАЉКА...... ја никада али никада нисам срео ни једног човека који подржава егоманијака........Ok .... ali ja i dalje smatram da ce minimum 2 milona i kusur prihvatiti da se smrzavaju i da zive o kori leba - i opet ce ga glasati !!
Човечеееееее...... освести се - ГЛАСАЊЕ НЕ ПОСТОЈИиииииииии....... то је све ПРЕВАРА, КРАЂА, НАМЕШТАЉКА...... ја никада али никада нисам срео ни једног човека који подржава егоманијака........
И не само да СЛОБОДНО ГЛАСАЊЕ НЕ ПОСТОЈИ САМО КОД НАС - ТАКО ЈЕ СВУДА У СВЕТУ........... питање је само ко у тренутку гласања има полуге власти и лову за поткупљивање бирачких одбора......
Ok .... na kraju balade biracki odbori izbrojace 2,2 miliona glasova za SNS .... i opet dodjemo na isto ))) .....
Koga , bre , njegove lazi iritiraju ????? Pogledaj rezultate izbora i prihvati cinjenicu da 2 i kusur miliona ljudi obozavaju da ih Vucic laze i pravi budalama !! Budi realan !!! Pogledaj istini u oci !!! Istina ce te osloboditi !!!
Видећеш усккоро да НИСИ У ПРАВУ -------- иде јесен..... иде зимааааааа...........![]()
Ne zelim svoje skupo i dragoceno vreme da trosim na proucavanje laznih izbornih obecanja godinama unazad, zato me i cudi sto odredjeni ljudi to i rade. Elem,covek danas ne moze danas ni google da otvori a da mu ne iskoce Vucicevi neistomisljenici koji gledaju kad ce on u desno da pogleda pa da kazu kako je trebao u levo da pogleda.
Nisi dobro obavesten. A ja zaista nemam vremena da se bavim otvaranjem tvojih ociju.
![]()
Човечеееееее...... освести се - ГЛАСАЊЕ НЕ ПОСТОЈИиииииииии....... то је све ПРЕВАРА, КРАЂА, НАМЕШТАЉКА...... ја никада али никада нисам срео ни једног човека који подржава егоманијака........
И не само да СЛОБОДНО ГЛАСАЊЕ НЕ ПОСТОЈИ САМО КОД НАС - ТАКО ЈЕ СВУДА У СВЕТУ........... питање је само ко у тренутку гласања има полуге власти и лову за поткупљивање бирачких одбора......