Народ и опозиција траже правду испред РИК: Вучићу, украо си референдум!

.
Из организма СНС изронио је Осми путник у лику Александра Вучића са своји наказним схватањима организације државе. Угасио је функцију председника државе, скупштину и скупштинске одборе, преузео све ингеренције председника владе и министара и помоћу медија обесмислио сваку опозицију. Једноставно, укинуо је републичко уређење Сргбије.
.

Ууу...ово је добро!

Проучи шта је структура, а шта номенклатура !

То је код нас непромењено, без обзира што нема само ЦК, све остало постоји !

Не будите зомбирани са опозицијом, која не може ништа учинити у Тиранији, коју је тиранин зграбио !!!

Poslednja izmena od moderatora:
.

Нормално, када је СНС одступио од својих изборних обећања, која сам ја подржавао
Pa trebalo je da poslušaš pametnije

Mi na osnovu devedesetih smo već znali da su radikali Bad News

Ja sam tebe poslušao i bojkotovao referendum.
Persida tvrdi da je to bilo pogrešno

Da li to znači da si ti radila za Vučića?

Људи не схватају да, како год учиниш, Тиранин ће те изиграти (ако немаш помоћ и притисак споља)

Изнутра само Устанак помаже - то разумеју !

Poslednja izmena od moderatora:
Људи не схватају да, како год учиниш, Тиранин ће те изиграти (ако немаш помоћ и притисак споља)

Изнутра само Устанак помаже - то разумеју !
У праву си теоријски али пошто устанак није ни на видику у скорије време бар док се не покрену слични процеси у Европи играмо са картама које су нам подељене...циљ је некако захебати другу страну на изборима...

У праву си теоријски али пошто устанак није ни на видику у скорије време бар док се не покрену слични процеси у Европи играмо са картама које су нам подељене...циљ је некако захебати другу страну на изборима...

Тако је!

Изазивати Тиранина !

Да га сви сликају у његовим социопатолошким гримасама.

Pa trebalo je da poslušaš pametnije

Mi na osnovu devedesetih smo već znali da su radikali Bad News
.
Борис Тадић је био катастрофа и у односу на њега Тома Николић је био глас разума.

Осми путник је склонио Тому јер њему разум није потребан, преузео је програм Чеде Јовановића и окружио се жутим перјаницама, Весић. Динкић. Мали.

.

Ове сад, оловком нећете склонити, без Амера !

1642597435663.png

.
Устанак има смисла ако постаје какве/такве институције и циљ устанка је да се процеси врате у институције.

Ми смо доведени до фазе када нема оправке. Више не постоји институција која има било какав ауторитет и то се видело на неким од претходних избора када је наводно Дверима недостајао један глас да уђу у скупштину. Пази, у Србији недостаје један глас у џаковима који су препуни којечега! Наравно, то је била порука - јебитесе и ви и ваше институције (у овом случају РИК). Исто је било и на прошлим изборима када су штеловали излазност и прекорачили све рокове. Државни орган који не поштује законске рокове мора да буде распуштен. Овде се то није десило.

И то ће се понављати у сваком случају када некакав ексцес притера Осмог путника да наштампа нешто на неком смоквином листу и ту стави нечији потпис и печат.

Једини логичан пут је пасиван отпор и бојкот оваквих манифестација. То је доказ да нема система што је чињеница.

Највећи ударац до сада су претрпели на прошлим изборима када нису извукли 50% гласача, а плус и Радуловић оборио неколико хиљада места због неписмених решења која је издавала Комисија.

И садашњи неизлазак их више боли него да је резултат био негативан, али са пуном излазношћу.

.

Back