Narkomanske pesme!

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vezano za predrasude o drogi i narkomanima i iskustvima iskliravanja
Ja mogu sam da pravim has ulje, ako imam 1. vutru, ako imam 2. zelju, i ako imam 3. minimum rakiju od 40 %, i ako imam 4. vremena...
Vaporizer isto mogu da napravim sam. Treba mi sijalica 100 W, slamka, so, nozic ili makazice...

A vaporizera u parku kod centra bilo kog grada koji sam bio mogu da iskuliram 5 odjednom... kad bi htio to da radim. I da ne mora da budu ovi sijalicni.

1 vaporizer mogu da iskuliram pored stanice policije a da misle da pijem kokakolu, ako bi mi bila zelja... i (normalno) ako bi imao limenku i to ulje i zelju i dodatno nesto specijalno itd.

Nista od toga nije tesko.

E sad, sto se gejevi zaljubljuju u pjevace vise nego u tehnike pusenja i tripovanja... to nije moj fax..

@vezano za nepostojanje narkomana na forumu
Kokain je najbolje biti dok si na konju, dobija se kombinacija, "od djevojko selen velen": cizme nosim a bos hodim, konja jasim pjeske hodim, YEEEEAAAAA hljeba nosim a gladan sam vodu gazim a zedan sam... . :lol:

Poslednja izmena:
Ccccc Jao sinko ti se jos i hvalis sto znas da smuckas drogu ispred policije.......

Nema cime se lud ponosi pametan se stidi.......

Nemoj da se drogiras covece uzmi bavi se sportom..................Kad te zanima muckanje hemijskih elemenata i sl sto ne upisa da studiras hemiju ili farmaciju a ne da postanes narkoman.........

hahaha, rečenica iz knjige za psihologiju za drugu godinu :D

Poučna knjiga :mrgreen:

Tih bre koliko narkomana na jednoj temi.............

Vidim znate mali milion pesama o drogama napamet.....kao i sve vrste trava travica zbunja i ostalog drveca.......kao i pomocna sredstva vezana za drogiranje pa onda tehnike rolanja ovoga onoga....cak se i ubedjujete sta je bolje.....to bre ovde ima i narkomana-kriticara-degustatora pa govore iz prve ruke.....

I da sad ce da se jave neki i da kazu,hej ja nisam narmoman na ne koristim kokain samo sve ostalo sto postoji....................

To se naziva edukacija kao prvi korak u prevenciji :cool:

Hvala na obavestenju ali mi je razlika izmedju vuje i hasisa dobro poznata.

Rekla sam da je album carski jer su me neki stihovi tako nasmejali, a i to je nesto sto na nasoj sceni nije postojalo, a potrebno je vise takvih ludaka, a ne da glavne face budu sabani koji repuju o kurvvama i nabadzenim automobilima..i svidelo mi se sto su skroz otkaceni i u odredjenim trenucima mi bas super dodje da slusam Ajsa kako repuje o trava. :)

nasli smo nam, vidis, pravog poznavaoca droga ovde na temi ;)
http://forum.krstarica.com/threads/345075
hoce covek sve da proba :)
ccc

Ja mogu sam da pravim has ulje, ako imam 1. vutru, ako imam 2. zelju, i ako imam 3. minimum rakiju od 40 %, i ako imam 4. vremena...
Vaporizer isto mogu da napravim sam. Treba mi sijalica 100 W, slamka, so, nozic ili makazice...

A vaporizera u parku kod centra bilo kog grada koji sam bio mogu da iskuliram 5 odjednom... kad bi htio to da radim. I da ne mora da budu ovi sijalicni.

1 vaporizer mogu da iskuliram pored stanice policije a da misle da pijem kokakolu, ako bi mi bila zelja... i (normalno) ako bi imao limenku i to ulje i zelju i dodatno nesto specijalno itd.

E sad, sto se gejevi zaljubljuju u pjevace vise nego u tehnike pusenja i tripovanja... to nije moj fax..

Kokain je najbolje biti dok si na konju, dobija se kombinacija, "od djevojko selen velen": cizme nosim a bos hodim, konja jasim pjeske hodim, YEEEEAAAAA hljeba nosim a gladan sam vodu gazim a zedan sam... . :lol:

:dash::dash:

Oooo, molim te, samo jos reci d ti je stek za gudru i to je to.

I ovde se govori o muzici, pa bi jedino razumno bilo pominjanje ljubavi prema istoj, a ne prema gudriii ....alo, bre!:dontunderstand:
Iiii, cek' bre, pa logicnije mi da se zaljubim u Eufrata, a ne u spric sa iglom!:mrgreen:

samo da objasnim se tema ne bi vise spamovala:

je bilo vezano za:

Ti kad si tako pametan nadji has ulje.

Ili jos bolje uzmi... vaporizer ( :lol: ) pa izbleji sa time na klupici u kraju. :mrgreen:

a zadnje je bilo vezano za moju kritiku Ajs i Skaj-a.

Pa bi volio da moderatori ako mogu kvotaju u moj onaj post ovaj od ovoga haj_ho_lec-a pa sve i ako ce ispast da sam mu odgovarao na pitanje, nisam, ali vezano za to sto je lupao sam pricao, i vise vezano za "umjetnike" Ajs i Skaj... ustvari i ne znam zasto sam morao da mu napisem da nije u pravu. Al eto kad se neko pravi pametan bez pokrica i dize u nebo one koje je moderno dizati u nebo samo zato sto je takva moda ... pukne mi pneumatik.
A i ako se to ne uradi ovi ce da nastave sa spamom 5 godina narednih i o tome je li mi zamisao sa djurdjevkom glupa ili nije. Mene je to da li je djurdjevak psihoaktivan zanimalo mozda i nevezano za neki moj plan u kojem bi kao sto budala odma pomisli ja htio da se drogiram djurdjevkom, ili u najmanju ruku miksujem njega ili nesto iz njega sa necim. A mozda i nije, nisam ni htio da kazem zasto me to zanima, al ne moderise se ni tamo ni ovamo, osim sto je obrisan jedan koristan post koji sam napisao na toj temi o tome kako da covjek izbjegne slobodne radikale u svojim tinkturama, posto je tip tu nagovarao ljude da prave apsent i da probaju istu foru sa svim i svacim a preskocio da kaze sto treba da se uradi da se izbjegnu slobodni radikali (i za svaki slucaj) kad se to radi, mada, normalno, njegov totalno offtopic post o apsentu tu nije obrisan, ostao je da visi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back