narkomanija?!

Zokisha[BRe:
]ma kakva legalizacija!!!ovako je lepshe!?
ne trebaju nama trice,nama treba neka dobra sintetichka hemija!!!inache da podsetim sve brze ljude *Subota,19.juni,TOPCHIDERSKA TERASICA,**VOID**
gledamo se!!! :shock: :shock: :shock:

dobro zapazanje ... primetio sam da svi koji vise na tim forama imaju pogled ...... :shock:

trulo ...... los trip :)

Legalizacija droge? MOLIM? :shock:
Ne mogu da verujem...pa jer znas sta bi onda bilo? Svi bi se navukli na to,pa bi trazili vise,jace, i naravno vecina bi zavrsila na spricu...a ako ti je tolko stalo do legalizacije,pravac Engleska,pa tamo radi sta oces....
Mnogo glupo razmisljanje imas...

legalizacija droge moze da upali u civilizovanim zemljama. ne verujem da se tamo ljudi nesto narocito odvaljuju ..... odu vikendom i kao duvaju travu mo'sh misliti. pa eto, kad je moja bivsa bila u jednoj od civilizovanih zemalja, bila u klubu gde se kao duva trava na neku cev, ona uzela i onako po nashki povukla, svi je gledali ....... boze boze :lol:

ovde kad bi legalizovali ganju mislim da bi marva bila konstantno odvaljena ..... nije zvaka za seljaka :)

GANJA? LEGALIZE IT!
Ja purnjam svaki dan po ket,sam,a vikendom s drustvom.
To da kad bi se legalizovalo,svi bi duvali i navukli se na nesto jace...nije istina.
U Holandiji,otkako je trava legalizovana,5 puta je smanjen broj NARKOMANA,znaci ovisnika o tezim drogama,jer tinejdzeri(posto oni najvise purnjaju) travu danas kupuju na trafici,u kaficima itd. te tako ne dolaze u dodir sa dilerima,koji bi ih navodili na exere,speed pa tako sve do heroina(do smrti).

(IZVOR CKM)

A dzeja sama po sebi i nije toliko stetna,u najgorem mogucem slucaju dolazi do bronhitisa...to je sto se tice zdravlja.

A evo vam (na engleskom) tabela godisnjih uzrocnika smrti(u Americi,ali tako je skoro svugde u svetu):

ANNUAL AMERICAN DEATHS CAUSED BY DRUGS…

TOBACCO ---------------------------- 400,000
ALCOHOL ---------------------------- 100,000
ALL OTHER LEGAL DRUGS -------------- 20,000
ALL ILLEGAL DRUGS ------------------ 15,000
CAFFEINE --------------------------- 2,000
ASPIRIN ---------------------------- 500
MARIJUANA -------------------------- 0

I nikad,ali NIKAD u istoriji covecanstva niko nije umro od trave.

Rastamanchina:
GANJA? LEGALIZE IT!
Ja purnjam svaki dan po ket,sam,a vikendom s drustvom.
To da kad bi se legalizovalo,svi bi duvali i navukli se na nesto jace...nije istina.
U Holandiji,otkako je trava legalizovana,5 puta je smanjen broj NARKOMANA,znaci ovisnika o tezim drogama,jer tinejdzeri(posto oni najvise purnjaju) travu danas kupuju na trafici,u kaficima itd. te tako ne dolaze u dodir sa dilerima,koji bi ih navodili na exere,speed pa tako sve do heroina(do smrti).

(IZVOR CKM)

A dzeja sama po sebi i nije toliko stetna,u najgorem mogucem slucaju dolazi do bronhitisa...to je sto se tice zdravlja.

A evo vam (na engleskom) tabela godisnjih uzrocnika smrti(u Americi,ali tako je skoro svugde u svetu):

ANNUAL AMERICAN DEATHS CAUSED BY DRUGS…

TOBACCO ---------------------------- 400,000
ALCOHOL ---------------------------- 100,000
ALL OTHER LEGAL DRUGS -------------- 20,000
ALL ILLEGAL DRUGS ------------------ 15,000
CAFFEINE --------------------------- 2,000
ASPIRIN ---------------------------- 500
MARIJUANA -------------------------- 0

I nikad,ali NIKAD u istoriji covecanstva niko nije umro od trave.

Dobro bre, ako toliko voliš travu, dođi sa tim tvojim društvom, porasla mi trava oko kuće a nemam kosilicu, pa se vi lepo dajte na žuraju i pasite ceo dan! :lol: :lol: :lol:

Jedino kako marihuana utiče na zdravlje, je da ti jedan joint ubija 2-5 puta više moždanih ćelija nego jedna obična cigareta, poremeti ti totalno hormone u telu i sl. Verovatno je to zabavno, samo je pitanje dokle ćeš biti samo na jointu.

Mislim da je sve to samo njesra, što lepo ne živiš normalan život, jeftiniji su kondomi nego marihuana :wink:

e necu nikad nista jace od trave i hashisha! 8) samo prirodno
a i "još uvijek je droga jeftinija od škole" (Hrv.reprer El Bahattee)....

just chillin 8)

sad sam se toliko prekinuo,kupio ket vutre,smoto 2 ogromna dzointa,i evo oci su mi takve da 8) eto tako

aj uzdravlje!

Rastamanchina:
e necu nikad nista jace od trave i hashisha! 8) samo prirodno
a i "još uvijek je droga jeftinija od škole" (Hrv.reprer El Bahattee)....

just chillin 8)

sad sam se toliko prekinuo,kupio ket vutre,smoto 2 ogromna dzointa,i evo oci su mi takve da 8) eto tako

aj uzdravlje!

Izvini ali ako se to tebi svidja bar nemoj ovde da popularises! :roll: Stvarno nije u redu!Idi duvaj a nas pusti na miru kad vec mislis da si tako pametan! :roll: :roll:

Back