Наркоманија

Па не знам, шта ми требамо да радимо...златним полугама да их исплаћујемо, да би они радили свој посао?
А овако како раде, и превисока им је плата!:D
Na granici operativnosti, prekovremeno,za 250 evra sa zakonom koji im uopšte ne ide na ruku da bi političari preko svojih mafijoza mogli da zgrnu još koju kintu :roll:

Ma, samo ti ostani tamo u Holandiji, i napušavaj se do mile volje. Nema da brineš da će te neko streljati.
Jedino, pazi... Nemoj vutru da mešaš sa duvanom! Za to se u Holandiji ide u zatvor. hahaha...Bem ti zakon. Oni su ti dobri što te teraju da duvaš čistu, a mi ti ne valjamo što bi dilere po kratkom postupku. Pa, ko je ovde lud?

Ti si se opet zaneo :roll:
Ja ne koristim *vutru, tako da mogu da me hapse samo zbog cigara, ali ne brinem ja zbog njih, mene vishe pogadja shto je kod nas tako kako je i ni blizu nismo onogs; sa dilerima po kratkom postupku

Narkotici su državi neprihvatljivi samo deklarativno inače bi apstinencijske krize napravile haos u državi.Sem toga to je najsigurniji državni prihod u crni fond sa kojim se krpaju deficiti ispod žita.
Zašto bi se država odrekla zlatne koke,ljudi su ionako smrtni pa je totalno svejedno da li će neko umreti od predoziranja,side ili će stradati na nekom od drumova smrti.?! :whistling:

E blago tebi tako pametnom...:dash: a kad je Sloba Chaushesku bio na vlasti, za ekspanziju narkomanije u Srbiji bili su krivi marsovci, Vatikan, CIA.....pa su chak i u trezoru chuvali 600kg heroina :mrgreen:

/QUOTE]

Naravno da su cuvali pametni ljudi i trebali su da je cuvaju,ali su tih 600 kg uzeli ceda Hiltler i dinkic mengele i trovali-citaj-ubijali srpsku decu.

Poslednja izmena:
Vrlo dobro... Vradi pomenuti da su Ameri iz Vijetnama pakovali drogu u leseve svojih poginulih boraca...
A mislim da se jos uvek se Englezi i Ameri finansiraju od droge...
Odkako su oni u Afganu, pala je proizvodnja trave (low interest), ali zato je proizvodnja maka ucetvorostrucena, prosle godine je zabelezena rekordna proizvodnja, neznam za ovu...
Elem, Afganistan = uzgoj; Turska = rafinacija; Kosovo = distribucija; ko je glavni na ove tri teritorije, da nekazem zemlje? Ameri i Englezi, tj NATO... Ko je u stanju da kontrolise transporte NATO-a? niko...

Easy money...

Naravno lepo receno.......

shta zna prosvetjeni evropejac
singapur/ruska carica
vechernji kurs mora malo da pojede gradivo
vazno je nauchiti lekciju izvlachenja besmislenih istorijskih paralela bilo kog dela istorije sa slobom radikalima i arkanom
Ljigavi mlohavac...Koštuničin kućni ljubimac:)
Možda mogu tebi pomoći...Ako si slep...Kao krtica...Lako se rešava...Usijana šipka:)...Videćeš crveni raj...Uživaćeš...:lol:I ja:mrgreen:

Poslednja izmena:
Koliko se ja secam, 90-ih je postojala jedna pametna inicijativa FONAS.
Zasto je dolazak novog rezima znacio automatsko gasenje te inicijative, meni stvarno nije jasno.
Skoro je bila neka emisija na B92 o narkomaniji i, gle cuda! Ni jedna stranka u Srbiji ne predvidja svojim programom borbu protiv narkomanije.

Pitam se zasto...

Narodna izreka kaze: "Dok je bilo Tita, bilo je sita, a od kad nam je Slobe, ima samo lobe." Dakle, svako vreme ima svoje droge.Danas su najmasovniji ekstazi i slicni stimulansi, jer je proizvodnja jeftina i lako se prenose u velikim kolicinama. Inace, tema je zanimljiva i potrebna, ali su mnogi diskutanti potpuno neupuceni, a misle da nesto znaju. Pozdrav za Al bundya. Rado citam njegove komentare i odgovore.
Ako neko hoce da se leci neka ode u Miklosicevu 9 u Beogradu. Nadam se da moderator ovo nece shvatiti kao reklamu. To je jedno od jako malo mesta gde covek u problemu moze dobiti strucnu pomoc.

Narodna izreka kaze: "Dok je bilo Tita, bilo je sita, a od kad nam je Slobe, ima samo lobe." Dakle, svako vreme ima svoje droge.Danas su najmasovniji ekstazi i slicni stimulansi, jer je proizvodnja jeftina i lako se prenose u velikim kolicinama. Inace, tema je zanimljiva i potrebna, ali su mnogi diskutanti potpuno neupuceni, a misle da nesto znaju. Pozdrav za Al bundya. Rado citam njegove komentare i odgovore.
Ako neko hoce da se leci neka ode u Miklosicevu 9 u Beogradu. Nadam se da moderator ovo nece shvatiti kao reklamu. To je jedno od jako malo mesta gde covek u problemu moze dobiti strucnu pomoc.

Желим и да додам да је то установа која омогућава болничко лечење и боравак од 28 дана, што је од изузетног значаја за лечење. Све варијанте кућног лечења, дневне посете некој ординацији и друге варијанте су унапред осуђене на пропаст. Посебно су неефикасне којекакве комуне, јер ти људи тамо су у једној бесмисленој апстиненцији, и чим се врате у нормалан свет улазе у рецидив.:bye:

:rotf:
Problem je shto " neshto " o tome znaju samo narkomani... Rechi ljudi koji se ne drogiraju su ili nagadjanja, ili neshto shto su prochitali... I tako, kao po obichaju, istina ostane negde izmedju...

To si u pravu. Pa, onda neka se ne guraju tamo gde im nije mesto. Problem narkomanije treba da resavaju nadlezni u drzavi, zdravstvene ustanove, narkomami i njihove porodice, a neki likovi kao Kazaki i njemu slicni intelektualci opsteg usmerenja koji misle da je njihovo misljenje Bogom dato.:rtfm:

Back