seka-persa
Početnik
- Poruka
- 8
Razmisljala sam da li da zapocnem ovu temu, ali posto sam prosla kroz jedan veoma tezak period u mom zivotu i sada kada gledam ovaj svet nekim drugim ocima zelim da se obratim svima Vama kome je pomoc potrebna i Vama koji mislite da se to vama ne moze desiti, al verujte mi DESI SE! Kao savrsen student, prijatelj, poslusna cerka, dobar sportista ni sama ne znam kako se to desilo. Najteze je priznati, posto sam iz malog mesta, ljudi su me naravno odmah osudjivali. Moram da napomenem da moj suprug nikada nije imao veze sa tim, samo on zna kako mu je bilo tada, svadjao se sa celim svetom da im dokaze da meni treba pomoc kao i svakom bolesniku koji boluje od bilo kakve bolesti jer NARKOMANIJA je BOLEST i ona se leci, njemu HVALA za sve sto je ucinio za mene i nasu bebu. U domu zdravlja niko nije zeleo da mi vodi trudnocu, nisu hteli da me prime na preglede smatrali su JEDNOM NARKOMAN UVEK NARKOMAN, ali ja ZNAM i VERUJEM da to nije tacno. U trudnoci sam pila metadon, zahvaljujuci mojoj doktorki koja je imala potpuno poverenje u mene, dobijala sam bocice tako da ne moram svaki dan da idem po njih, nekako smo se izborili sa svim problemima. Tacnije najveci problemi su dosli u porodilistu. Na osnovu izvestaja od doktorke i naravno mog samog priznanja, da sam na metadonu uzeli su mi dete na posmatranje. Za mene pravi sok!!! Tada nisam znala, ali sada znam nista ne potpisuj u porodilistu! Mojoj maloj bebici radjena su sva moguca ispitivanja, glavu su joj snimali cetiri puta, kako su oni tada rekli da bi bili sigurni da je sve u redu, meni naravno nisu dozvolili da budem u bolnici, jer ne dojim, a nisam dojila zato sto su smatrali da je to bolje za bebu. Da ne spominjem koliko nam je socijalni radnik bio u kuci, pa kod moih roditelja, svekrve. U svakom slucaju, PREZIVELI SMO, samo se treba boriti. Ja i sada kada nekom kazem da sam lecena narkomanka, ljudi ne veruju. Problem je sto mi svi narkomana zamisljamo kao nekog klosara, al to nije tacno, imala sam uvek markiranu garderobu, od roditelja sam dobila kola, isla na letovanja, zimovanja, zato VAM i ovo govorim, dragi roditelji, slusajte svoju decu, bdite nad njima, jer ljudi su surovi samo cekaju da napravite jednu malu pogresku i da vam dete uzmu u kandze, a odatle ih tesko cupate!!!
ps. NAPOKON SRECNA I ISPUNJENA
ps. NAPOKON SRECNA I ISPUNJENA