Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Што онда провоцирате нормалан свет?Ah ta vikipedija....olaksava zivot.........oni ne zele nasilje niti ko da ih se plasi.....zasto ih toliko mrzis?!....da se ne plasis ti njih mozda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што онда провоцирате нормалан свет?Ah ta vikipedija....olaksava zivot.........oni ne zele nasilje niti ko da ih se plasi.....zasto ih toliko mrzis?!....da se ne plasis ti njih mozda
Па због лове.Они који гурају педере у главна дешавања за то добијају паре.Што онда провоцирате нормалан свет?
niko nikog ne provocira.....jedan mali protest godisnje...to nije provokacijaШто онда провоцирате нормалан свет?
koji njihov problem...koji imaju oni problem sem armije Homofoba oko sebe,na sta mislis....?
niko nikog ne provocira.....jedan mali protest godisnje...to nije provokacija
ovde u USA nema vas nas...ljudi nisu zatucani kao u Srbiji u vezi GBLT osoba.....ne verujes u ljubav izmedju 2 osobe istog pola....jel znas ti sta je ljubav?..Kako misliš "njihov" kad si napisao da voliš muškarce? Valjda vaš?
Iz homoseksualne veze nema potomstva, najbitniji problem. Iz toga dolaze svi ostali. Da za sada ne ulazimo u moralni deo priče. Nije normalno da se dve osobe istog pola "vole"
ovde u USA nema vas nas...ljudi nisu zatucani kao u Srbiji u vezi GBLT osoba.....ne verujes u ljubav izmedju 2 osobe istog pola....jel znas ti sta je ljubav?..
ovde u USA nema vas nas...ljudi nisu zatucani kao u Srbiji u vezi GBLT osoba.....ne verujes u ljubav izmedju 2 osobe istog pola....jel znas ti sta je ljubav?..
dobro neka ti bude....Bolesni su....Nisu zatucani al su BOLESNI !!!!
Sta koji moj trazite ovde sa zatucanim ljudima
koji ne znaju sta je ljubav osim one prema svojoj deci i porodici
sto je i najnormalnije![]()
ko ti kaze...mozda ih i budem imao....ima vremena...Ti se prijavi na neki SAD (nije USA, osim ako ne pišeš na engleskom?) forum i tu napdaj SPC i brani toleranciju prema osobama sa očiglednim problemom.
Znam šta je ljubav, to je ono šta osećam prema svojoj ženi i svojoj deci, ono što ti nikad nećeš doživeti u homoseksualnoj vezi... samo zato što nećeš imati ženu ni decu. To te čini drugačijim od mene i većine i to je ono što moraš da prihvatiš. To znači da si svestan svog problema i odatle možeš da se nadaš nekom boljitku, ukoliko imaš snage.
dobro neka ti bude....Bolesni su........zato mi kao nacija i kao drzava necemo daleko da doguramo upravo zbog takvih glupih predrasuda.......
ko ti kaze...mozda ih i budem imao....ima vremena...
cemu se smejes,zivi ovaj prokleti zivot malo bez mrznje i predrasuda...jel je to toliko tesko.....
a sta vise preferiras, muskarce ili zene? rece li da ces na pp da mi objasnis neke stvari...interesuje me cisto profesionalno...
cemu se smejes,zivi ovaj prokleti zivot malo bez mrznje i predrasuda...jel je to toliko tesko.....