Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je, i ako da, koliko je štetna po zdravlje?
Prvenstveno mislim na konzumacije jednom sedmično.
Znam da je za pluća jedino vazduh zdrav, ali pitam jer su mi nelogični naslovi tipa "Nargila 400 puta štetnija od cigareta!", jer nargila ne stvara zavisnost, nema nikotina itd..
Da li je, i ako da, koliko je štetna po zdravlje?
Znam da je za pluća jedino vazduh zdrav, ali pitam jer su mi nelogični naslovi tipa "Nargila 400 puta štetnija od cigareta!", jer nargila ne stvara zavisnost, nema nikotina itd..
Probala sam i ništa mi nije bilo, nije bilo nikakvih posledica.Imala sam priliku da probam ukus jagode, jabuke i mentola.
Ovaj treći mi se najviše svideo. U suštini ne treba preterivati ni u čemu pa tako ni sa nargilom. Samo umereno.![]()
Probala sam i ništa mi nije bilo, nije bilo nikakvih posledica.Imala sam priliku da probam ukus jagode, jabuke i mentola.
Ovaj treći mi se najviše svideo. U suštini ne treba preterivati ni u čemu pa tako ni sa nargilom. Samo umereno.![]()
ja sam dobio na poklona 20ak različitih duvana. Najbolja je bila jabuka i trešnja.
Ćumur ima u crkvi da se kupi, prva klasa.![]()
E jest' vala najbolji taj iz crkve.![]()
Imam još uvek negde zabazirano jedno desetak kutija pa ko oće možemo da popušimo.Ćumur ima u crkvi da se kupi, prva klasa.
![]()
Meni je najbolje kad se objašnjavam sa onim što pprodaje, čemu će mi ćumur.
"Za tamjan..."
"Bolji vam je ovaj mali za tamjan"
"Ali meni baš treba ovaj veliki, znate velika prostorija"
![]()
Meni je najbolje kad se objašnjavam sa onim što pprodaje, čemu će mi ćumur.
"Za tamjan..."
"Bolji vam je ovaj mali ćumur za tamjan"
"Ali meni baš treba ovaj veliki, znate velika prostorija"
![]()
Ja sam mali uzela kako mi čika i preporučio... ybg mala mi nargila.
Samo nigde u NS nisam uspela da kupim duvan... ne znam da li uopšte negde ima da se kupi.Ja sam svoje zalihe donela iz Turske, a i drug nam je kasnije doneo iz Egipta, ali ybg, brzo je to otišlo.
![]()
To je valjda jedini dan kad Paganko ide u crkvu.... Kad ****** sav ćumur.
....ova tema se upravo pretvorila u "Koji ukus najviše volite"![]()
Šaroliki su nam ukusi, što jes' jes' .![]()
ne stvara ni skok s mosta al ostavlja trajne poslediceDa li je, i ako da, koliko je štetna po zdravlje?
Kao na primjer...?ne stvara ni skok s mosta al ostavlja trajne posledice