Nargila

Baaanzaaji!

Veoma poznat
Poruka
10.913
Da li je, i ako da, koliko je štetna po zdravlje?

Prvenstveno mislim na konzumacije jednom sedmično.

Znam da je za pluća jedino vazduh zdrav, ali pitam jer su mi nelogični naslovi tipa "Nargila 400 puta štetnija od cigareta!", jer nargila ne stvara zavisnost, nema nikotina itd..

Znam da je za pluća jedino vazduh zdrav, ali pitam jer su mi nelogični naslovi tipa "Nargila 400 puta štetnija od cigareta!", jer nargila ne stvara zavisnost, nema nikotina itd..

Imam ja nargilu, poveliku. Ponekad volim da je konzumiram mada ne često. Što se zdravlja tiče, manje više duvan, pošto se generalno više nadišeš onog ćumura nego duvana. A možeš i hašiš recimo da ubaciš. Ili opijum Tako da ti pitanje dođe ko "da li je čaša pića dnevno štetna" Zavisi šta piješ i kolka je čaša :D

Ma neće ti ništa biti ako je konzumiraš jednom nedeljno. Ja sam je jedno vreme dosta često koristila i ništ' mi ne fali. Naravno, ne treba preterivati u tome, dimčuga nikako ne može biti bezopasna, ali povremeno konzumiranje nargile ne bi trebalo da ti naškodi, naravno, ukoliko ne planiraš to da radiš godinama ili decenijama... u tom slučaju ne znam da li bi ti i koliko naškodilo.

Probala sam i ništa mi nije bilo, nije bilo nikakvih posledica. :lol: Imala sam priliku da probam ukus jagode, jabuke i mentola.
Ovaj treći mi se najviše svideo. U suštini ne treba preterivati ni u čemu pa tako ni sa nargilom. Samo umereno. ;)

Probala sam i ništa mi nije bilo, nije bilo nikakvih posledica. :lol: Imala sam priliku da probam ukus jagode, jabuke i mentola.
Ovaj treći mi se najviše svideo. U suštini ne treba preterivati ni u čemu pa tako ni sa nargilom. Samo umereno. ;)

ja sam dobio na poklona 20ak različitih duvana. Najbolja je bila jabuka i trešnja.

ja sam dobio na poklona 20ak različitih duvana. Najbolja je bila jabuka i trešnja.

Meni je vanila ubedljivo naj od svih koje sam probala. :D

Imam još uvek negde zabazirano jedno desetak kutija pa ko oće možemo da popušimo. :rotf: Ćumur ima u crkvi da se kupi, prva klasa. :lol:

Blago tebi, još i zalihe imaš. :lol:

Meni je najbolje kad se objašnjavam sa onim što pprodaje, čemu će mi ćumur.

"Za tamjan..."
"Bolji vam je ovaj mali za tamjan"
"Ali meni baš treba ovaj veliki, znate velika prostorija"

:rotf:

:zcepanje: :rotf:

Meni je najbolje kad se objašnjavam sa onim što pprodaje, čemu će mi ćumur.

"Za tamjan..."
"Bolji vam je ovaj mali ćumur za tamjan"
"Ali meni baš treba ovaj veliki, znate velika prostorija"

:rotf:

:zcepanje:
Ja sam mali uzela kako mi čika i preporučio... ybg mala mi nargila. :lol:

Samo nigde u NS nisam uspela da kupim duvan... ne znam da li uopšte negde ima da se kupi. :confused: Ja sam svoje zalihe donela iz Turske, a i drug nam je kasnije doneo iz Egipta, ali ybg, brzo je to otišlo. :(

:zcepanje:
Ja sam mali uzela kako mi čika i preporučio... ybg mala mi nargila. :lol:

Samo nigde u NS nisam uspela da kupim duvan... ne znam da li uopšte negde ima da se kupi. :confused: Ja sam svoje zalihe donela iz Turske, a i drug nam je kasnije doneo iz Egipta, ali ybg, brzo je to otišlo. :(

Imam i ja jednu malu, al ta je za ukras :) A za ovu vel'ku treba vel'ki ćumur. To je valjda jedini dan kad Paganko ide u crkvu.... Kad ****** sav ćumur.

Hvala na odgovorima, to je muzika za moje uši :mrgreen:

Nemam kući nargilu, već sa društvom idem u jedan kafić. U posljednje vrijeme idem često, jednostavno obožavam taj ritual...i tako se tek danas zapitah koliko je to dobro, zdravo :lol:

Probala sam ukus lubenice, nije mi se dopao..probam zatim šumsko voće, i preblago mi je. Zasad uvijek naručujem ružu, najviše mi se sviđa, i što je najbitnije, ima dobar, gust dim, pa se igramo :mrgreen:
I da, neki fresh ukus sam probala, i prepreprejak je..

ne stvara ni skok s mosta al ostavlja trajne posledice

Back