Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma nije bas svako "pushenje" stetno po zdravlje. Ima tu i pozitivnih efekata. koro sam citao o nekoj pozitivi pushenja al nemogu sad da se setim detalja
Ma nije bas svako "pushenje" stetno po zdravlje. Ima tu i pozitivnih efekata. koro sam citao o nekoj pozitivi pushenja al nemogu sad da se setim detalja
Evo ovako, majstore, prvo, sipaj u staklenu vazicu vodu malo vise od pola, znaci dok cev ne bude prekrivena vodom makar dva cm. zatim u keramicku posudu na vrhu cevi-nargile stavi i ne nabijaj duvan tj. tu masu ( to ti je seckana kora od raznog voca mesana sa medom ili melasom) znaci mora biti rastresita zbog boljeg protoka vazduha, kolicina se stavlja skoro do ivice posude ili kako da je vec nazovem onda tu posudu prekrij malo debljom foijom da bi mogla da izdrzi tezinu i promenu zara, pre stavljanja zara izbockaj foliju barem na 20 mesta, vidi uostalom kako ti odgovara to se radi kao vec opisano radi boljeg protoka vazduha i raspaljenosti zara i gledaj da ne stavljas ono kockasto sinteticko otrovno djubre sto uvaljuju arapi a i nasi nego nadji cumur jer je drveni ugalj a ovaj navedeni - hemijski proizvod....sve sam ti rekao, za cumur moras imati limenu kucicu kao malo vece postansko sanduce gde se cumur pali i mora biti na provetrenom mestu i zbog prostorije u kojoj se konzumira shisha-nargila a i da se dim ne mesa sa dimom od nargile, inace u staklenu vazicu-posudu mangupi sipaju i alkohol da bi glumili maco muskarcine, pa kad ih pukne u mozak ne mogu da dodju sebi dva dana, ti probaj pvo sa vodom a ostale tecnosti sam vidi sta ti odgovara.....i ne preteruj, treci zar je vec previse, a dnevno dve nargile ti je dovoljno cak je i to previse, gledaj da svakih petnaestak minuta skines posudu sa "duvanom" produvaj ga - duni kroz njega da pepeo ocistis od izgorelog"duvana" a ne bi bilo lose da nakon pola sata skines foliju i izgoreli sadrzaj izbacis i dodas novi i izmesas sa preostalim, eto ti besplatnog saveta pozzzzzzz