Narednih 5 dana..

14.5. ćemo imati

• SRS-DSS-SPS koaliciju

• DS-DSS-G17 vladu

• Izbore

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Izbori su najbolje resenje.
Karte su otvorene i partija vise nema smisla.
Treba ih ponovo zamesati i poceti novu partiju.
Ako svi dobiju slicne karte(tj.broj mandata) kao sad,to je druga stvar,ali se onda niko vise ne moze praviti lud.

Mislim da treba praviti vladu jer je Berns danas izjavio da ce do kraja maja biti izglasana rezolucija o Kosovu. Iako su odvratni i malo bi kenjkali DSS ne bi urusio drzavu kao Radikali koji bi to ucinili bilo u savezu sa DSS ili posle novih izbora na kojima bi imali veliku sansu da ojacaju. Politika nije za one sa slabim stomakom i ja mislim da se do poslednjeg trenutka treba traziti resenje. Ako do toga ne dodje onda se krece u dva bloka sa jasnim programom.

Ne znam prosto, koja je opcija gora za Srbiju.
Vlada SRS-DSS-SPS po meni je najlogičnija, posle ove budalaštine sa izborom Tomislava Nikolića za predsednika, i ono debilno saopštenje Aligrudića, da nam treba predsednik, koji kako stvari stoje, više neće ni zakazivati sednicu. Nekako, zdravorazumski, ovo je najnormalnije
Vlada DSS-DS-G17+ je nešto što posle ove svinjarije nije moguća, pa rekao bih 95% da neće biti ni formirana i čak sumnjam da će i posle sledećih izbora to biti moguće
Izbori, 2007 godina potpuno izgubljena, pre svega ekonomski (investicije), ti izbori se održavaju u julu, vlada formira u septembru, potpun promašaj. Kosmet, već odlučeno, sve u državi stoji....tragično je eufemizam. Da ne govorim da nas onda ubrzo čekaju i predsednički, lokalni i pokrajinski izbori.
Ono što je dobro za Srbiju, da se malo profilisalo i ocrtalo stanje stvari, da birači imaju jasniju predstavu i da se gotovo sigurno može očekivati i posle tih izbora formiranje DSS-SRS koalicije, bez obzira na svu pre svega ekonomsku, pa političku štetu ovog predsednikovanja od 36h. Jednostavno, samo slepac pored očiju i gluv pored ušiju to ne vidi.

Back