Narcisoidnost

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Šta je to na vama ili u vama zbog čega ste jedinstveni i posebni za suprotni pol?
Zašto bi neko trebao izabrati baš vas, tema je šaljivo/ozbiljna pa slobodno pustite mašti na volju i falite sebe :mrgreen:

A zasto narcisoidnost?
Ako volim
sebe takvu kakva sam, ne moram biti narcisoidna?
Meni licno najvi
se laskaju komplimenti koji nemaju veze iskljucivo sa mojim fizickim izgledom, jer bih se u tom slucaju osecala kao "meso"

Šta je to na vama ili u vama zbog čega ste jedinstveni i posebni za suprotni pol?
Zašto bi neko trebao izabrati baš vas, tema je šaljivo/ozbiljna pa slobodno pustite mašti na volju i falite sebe :mrgreen:

Ne zelim da me izabere neko, ocu Mr savrshenog koji ne postoji... :( :lol:

Ja Volim Samo Sebe:

Tamne mrlje proslosti
na tvojoj bijeloj kosulji
ves masina buducnosti
nikad nece oprati

Ja ne gutam pilule
da bi mi bilo bolje
ja ne trebam zene
da me zadovolje

Ref.
Ja volim samo sebe
svog jedinog sebe
ja volim samo sebe
svog predivnog sebe

Oci bojim zeleno
usta zarko crveno
uvijek sam izgledao
kao sto sam volio

Druge ne primjecujem
ni u prolazu
sebe uvijek pozdravljam
u ogledalu

:mrgreen:

Poslednja izmena:
ma i ne volim kad me primecuju jer moram da se upushtam, razmisljam, odlucujem i nerviram
super je kad misle da sam rketen oonda mogu da prisustvujem
valjda ce svi da odu pa mogu da budem realno tuzhna sad nisam

pa nista, ono tezak sam prosek,al sta da se radi, i vecina vas ostalih proseka su proseci, tako da to na kraju nije ni bitno hihi :zper:

Zato sto sam full time baja, 0/24 bejbe. Ja sam najbolji izbor bilo koje zene na ovoj planeti. To mora svaka da bude svesna toga. Ja sam tvoj vuk koji ti sapatom jutrima cuva ulice prazne, Ja sam tvoj Zevs ciju munju jases niz Olimp, Ja sam fontana sa koje pijes nektar ljubavi i strasti, Ja sam bejbe the One and only.

Back