Moguce da je bilo i to...mada granicni izgleda malo drugacije...sa granicnim obicno se smenjuje faza idealizacije i razocarenja u neku osobu i onda besnjenja na tu osobu sto sama svojim ponasanjem kvari tu idealnu sliku koju taj sa granicnim ima o toj osobi i to se ponavlja i ponavlja.
Pa sami naziv granični ti kaže, non stop su na granici, di će ih taj tren prebaciti

Ali nije to narcsoidnosti, ovu što sam ja opisiva, to je maligni narcizam najgori mogući poremećaj u narcističkom svijetu. Iskoristila me financijski, a saznao sam da nisam jedini, razorila dva braka, kad su brakovi tih muškaraca propali jednostavno ih je ostavila tek tako, ušla u neki suludi poslovni projekt zbog kojeg je sebe ali i svoje dovela u financijske probleme, ne može zadržati niti jedno radno mjesto, barem se dva puta potukla na radnom mjestu, uputila niz ozbiljnih prijetnji širokom krugu ljudi, i da ona sebe smatra poznatom osobom

Kad upiše njeno ime u Google doduše izbaci jedan rezultat, bila je u nekoj vezi s jednim glumcem i njihovo grljenje i ljubljenje uhvatio je fotoreporter jednog tabloida. Vjerovatno je ona obavijestila taj tabloid di će biti da osvane to u novinama. Onda je link na to poslala valjda svima koje je imala na WA. Taj tip se oženio sljedeće godine(naravno ne s njom), što valjda nešto pokazuje o "dubini" veze

Ona je njemu bila jedna u nizu fufica koju je povalio na račun što je poznata osoba, gledano iz kuta većine on je nju iskoristio. Ali ona u svojoj poremećenoj glavici je skovala plan kako će se pojaviti u novinama, eto to je njen životni uspjeh.
Mislim da je ovo baš primjer poremećene maliciozne narcsoidne osobe

Ova " moja" koja i zapravo nije bila moja je puno gora od te tvoje mada nije ni ona dobra osoba. Već sam spominjao granične u usporedbi s narcsoidnih i antisocijalni.